podpinam się do pytaniaDodo pisze:a jakieś konkretne info się pojawi czy każecie nam nadal czekać![]()
I tego się trzymajcieMichalllo pisze:Obstawiam że to będzie w Polsce
To już zostawcie NamNeptune pisze:Jak ktoś kiedyś zajmował się jakąś organizacją to wie ile trzeba się nalatać
ainkaa .. to kiedy mam na tego browara przyjść ?ainkaa pisze:Browara dam za to, kto pierwszy zagdnie gdzie będzie zlot, jury-oczywiście nasze szanowne "Państwo Moderatorstwo" czyli potocznie u nas zwana "Góra"termin rozstrzygnięcia, do końca marca, nie może brać udziału w konkursie "Góra" jak i "Potoczni"-czyt. moderatorzy grup. Czas start
A co już wiesz?scubzik pisze:ainkaa .. to kiedy mam na tego browara przyjść ?ainkaa pisze:Browara dam za to, kto pierwszy zagdnie gdzie będzie zlot, jury-oczywiście nasze szanowne "Państwo Moderatorstwo" czyli potocznie u nas zwana "Góra"termin rozstrzygnięcia, do końca marca, nie może brać udziału w konkursie "Góra" jak i "Potoczni"-czyt. moderatorzy grup. Czas start
Sajmooon pisze:Po przeprowadzeniu wywiadu dowiedziałem się nie oficjalnie ze źródeł w Trynidadzie i Tobago że przyszła do nich informacja z Czadu pochodząca w rzeczywistości z tajnej radzieckiej bazy zlokalizowanej w bliżej nieokreślonym miejscu gdzieś na Syberii że pracujący tam fanatycy Nissana przechwycili tajną zaszyfrowaną korespondencję naszej "Góry" z .... szefostwem Nissana i że zlot 2011 odbędzie się w jednej z Japońskich fabryk Nissana, wszystko fajnie pięknie tyle że aby uczestniczyć w owym zlocie to podobno trzeba dojechać tam swoim Nissanem dlatego mechanicy, szroty, sklepy z częściami, elektrycy i kto tam jeszcze jest związany z motoryzacją na Naszej drodze na zlot już zacierają ręce i liczą zyski z napraw i sprzedanych części
A my zrobimy im psikusa weźmiemy Nissanki na lawety i pociągnie się je tam jakimiś wołami roboczymi i będziemy wtedy razem wszyscy się bawić na zlocie
![]()
![]()
czyli w Japońskiej fabryce w Sankt Petersburgu....Sajmooon pisze:Japońskich fabryk Nissana
scubzik pisze:czyli w Japońskiej fabryce w Sankt Petersburgu....Sajmooon pisze:Japońskich fabryk Nissana
widziałem, jestem na "bieżąco" , ale nie do końca w to wierzę heheManiek-ol pisze:Nie koniecznie , poczytaj stronę główną