w sumie trochę niepotrzebnie czarnulę schłostałem na lotnisku no ale
 raz do roku się solidnie należy
 raz do roku się solidnie należy  

) oraz trunek a'la ludwik,
 ) oraz trunek a'la ludwik, ) oraz za sztukę podrywania po drodze bez CB
 ) oraz za sztukę podrywania po drodze bez CB   

...zMasakrowałeś nam JastrzębiaMas pisze:Odpozdrawiam i przyłączam się do pozdrowień
Dodatkowo szczególne pozdrowienia dla Wilq'a i Maleństwa oraz Hahkuh'a i Jastrzębia

hehehe.... zdarza sięscubzik pisze:całe szczęście że się biedak nie udusił wczoraj od śmiechuMas pisze:Hahkuhw życiu nie słyszałem takiego "napadu"

aaaa.... Szczeciński Alkochińczyk!Wieshaq pisze:Ja myślę że to ten co mu zawsze mało, ale trochę farby mu zabrakło.NaMiBiA pisze: VILQ napisał/a:
- pomorskiej? - za zielona noc
My nic nie wiemy, my spaliśmy. A jak nie spaliśmy to byliśmy na rondzie a jak nie byliśmy... to mamy na swoją obronę to, że nasze autka również były przyozdobione

)
 ) 

Pozdrawiam Wszystkich z którymi miałem przyjemność porozmawiać, oraz tych z którymi  wymieniłem zwykłe cześć
 Pozdrawiam Wszystkich z którymi miałem przyjemność porozmawiać, oraz tych z którymi  wymieniłem zwykłe cześć 

Pięknie też się spisała jako trolejbus.
 Pięknie też się spisała jako trolejbus.

Termin bardzo dobry, motywacja tym większa, że 9.06 obchodzę urodzinyjawert pisze:07-10 .06 2012

- przypadnie akurat na sobotę.
 - przypadnie akurat na sobotę.powiem Ci że już dawno mnie nic tak nie zresetowało jak Twój towar, mówią że grucha ma najlepszy towar ale Ty masz lepszySzalony pisze:P.S Przekaz specjalny dla Elmera .................. Łiiiiiiiii
 UWIELBIAM! Przy okazji - dzięki ekipie holującej za doturlanie do domu
 UWIELBIAM! Przy okazji - dzięki ekipie holującej za doturlanie do domu  Łiiiii
 Łiiiiino ładnie, z kamerą wśród zwierzątWidziałem filmik i powiem tylko tyle, że jak już Elmer znalazł buta, to od razu zgubił....stopę
 aż się boję
 aż się boję 
 ale było lepiej niż myślałem
 ale było lepiej niż myślałem  

) i pojechać na ZLOT
 ) i pojechać na ZLOT   szkoda że Revision 2 nie dojechał
 szkoda że Revision 2 nie dojechał   

- dzięki za przygarnięcie
 - dzięki za przygarnięcie