Pozdrawiam z drogi ...
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- sergiej
- fanatyk nissana
pozdrawiam prezesa ktorego ulubiona strona jest www.ogarnijsie.pl ...gosc jest przesadzony i tym razem zapomnial zatankowac samochod i musialem mu paliwo zawiezc
pozdrawiam tez plawga ktory swoim ciezarowym nissanem nas namierzyl na BP na struga ...
a na koniec pozdrawiam taka jedna od cocacoli ktora widzialem pod jej domem pozdro kapsiii
a bylbym zapomnial o patriocie ktory mnie dzisiaj pod moim domem odwiedzil swoja renata
kurcze jeszcze vanessa namierzona dzisiaj byla i o maly wlos nie ratowal bym tylka dragomirowi bo m,u sie auto zatrzasnelo hehe
cos duzo dzisiaj klubowiczow widzialem
pozdro for all

pozdrawiam tez plawga ktory swoim ciezarowym nissanem nas namierzyl na BP na struga ...
a na koniec pozdrawiam taka jedna od cocacoli ktora widzialem pod jej domem pozdro kapsiii

a bylbym zapomnial o patriocie ktory mnie dzisiaj pod moim domem odwiedzil swoja renata

kurcze jeszcze vanessa namierzona dzisiaj byla i o maly wlos nie ratowal bym tylka dragomirowi bo m,u sie auto zatrzasnelo hehe
cos duzo dzisiaj klubowiczow widzialem

Ja również pozdrawiam w pierwszej kolejności Ulę i Dragomira
(fajny mały kameralny kościółek), sergieja, Majka, Prezesa, Przema, Boltona z jego ładniejszą połową , Adexa również jego połówkę (przepraszam imion dziewczyn nie pamiętam
) Juniora i obie Ewy, chyba nikogo nie pominąłem ? Spotkanych na ślubie Uli i Drago 

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Pozdro dla Tomka z rudej chyba mijalismy sie na lubelskiej , i jak dobrze mysle , mijałem tez Coobcia , albo kogos innego w Saabie 

viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 

Dawno nikogo nie pozdrawiałem więc:
Dziś spotkałem furę Elmera przy przychodni na Grzybowskiej.
W zeszły tygodniu koło czwartku Sunny Komorokoro zaparkowany jak zawsze od pn-pt od 8-16
W sobotę granatowa WP11 z rejestracjami WZY... widziana w Grodzisku i Żyrardowie.
Dziś spotkałem furę Elmera przy przychodni na Grzybowskiej.
W zeszły tygodniu koło czwartku Sunny Komorokoro zaparkowany jak zawsze od pn-pt od 8-16

W sobotę granatowa WP11 z rejestracjami WZY... widziana w Grodzisku i Żyrardowie.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester

pozdrawiam Brata B spotkanego w służbowym aucie pod galerią mokotów- dobrze że zatrąbiłeś bo bym Cię nie zauważył 

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
-
- fanatyk nissana
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Dopiero wróciłem z delegacji, to xkarol ganial do Lublinaradziejwwl pisze:Pozdro dla Tomka z rudej chyba mijalismy sie na lubelskiej , i jak dobrze mysle , mijałem tez Coobcia , albo kogos innego w Saabie

p.s.
Przy okazji pozdrawiamy z xkarolem Bullita, Bodka, Zurów dwóch i wszystkich pozostałych kumpli z C

p.s.
o Kenecie nie wspomniałem, sorki brachu
Ostatnio zmieniony 2010-10-05, 18:08 przez xtomek, łącznie zmieniany 1 raz.
P10SLX/VE-SR20VE, 206,4/208/214KM , 228,5/232Nm, wałki SR16VE, Koni przód, Bilstein B6 tył, Weitec -35mm, SSAC 4-2-1, przelot fi 63,5mm OBX-R Racing, limiter 8300, Ecu Det2, stożek JR, spiek,ET 14,357
- Sasza_fragles13
- fanatyk nissana
Wieshaq, 200sNx?? 
Pozdrowienia dla Lawiny, którego spotkać mi się nie udało ale jego samochód namierzyłem na Domaniewskiej

Pozdrowienia dla Lawiny, którego spotkać mi się nie udało ale jego samochód namierzyłem na Domaniewskiej

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66