![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
ok. to ja jestem przeciwSerwises pisze:Ja też jestem zaKwietas pisze:Jesli mozna to chcialbym wyrazic swoje zdanie odnosnie ceny koszulek (o flagach sie nie wypowiadam, bo dla siebie jej nie zamawialem). Skoro udalo sie Wam zalatwic to taniej to uwazam, ze za te pare zlotych, ktore zostaly, powinniscie wziac na koszty transportu oraz poswieconego czasu na zalatwienie tego wszystkiego. Wiadomo, ze jest to bardzo malo i na pewno nie zrekompensuje wydanej $ na paliwko, ale przynajmniej troche by sie Wam zwrocilo.![]()
Kto z ekipy jest za? Ja jestem jak najbardziej za z calego serca i wdziecznosci do pracy wykonanej przez Anie.
ainkaa pisze:ok. to ja jestem przeciwSerwises pisze:Ja też jestem zaKwietas pisze:Jesli mozna to chcialbym wyrazic swoje zdanie odnosnie ceny koszulek (o flagach sie nie wypowiadam, bo dla siebie jej nie zamawialem). Skoro udalo sie Wam zalatwic to taniej to uwazam, ze za te pare zlotych, ktore zostaly, powinniscie wziac na koszty transportu oraz poswieconego czasu na zalatwienie tego wszystkiego. Wiadomo, ze jest to bardzo malo i na pewno nie zrekompensuje wydanej $ na paliwko, ale przynajmniej troche by sie Wam zwrocilo.![]()
Kto z ekipy jest za? Ja jestem jak najbardziej za z calego serca i wdziecznosci do pracy wykonanej przez Anie., a ponieważ temat dotyczy bezpośrednio mojej osoby to chyba tylko moje zdanie w tym momencie się liczy
, chyba, że też moderatora o zgodę pytać się muszę
ale, jak wiecie, i tak tego nie zrobię