a pozatym za każdym razem dziękuję jej za bezawaryjną jazde i przepraszam że musi marznąć pod blokiem
Co dziś zrobiłeś w swoim autku ;)
odśnieżyłem pojeździłem zatankowałem i po tylniej klapie z uśmiechem poklepałem 

a pozatym za każdym razem dziękuję jej za bezawaryjną jazde i przepraszam że musi marznąć pod blokiem

FIAT PUNTO 1.2 75KM
RENAULT MEGANE 1.4 75KM
NISSAN ALMERA N16 2.2DI 110KM
FORD MONDEO MKIII 1.8 DURATEC 126KM
FORD MONDEO MKII 2.0 TDCI 130KM
FORD MONDEO MKIV 2,0 TDCI 160KM
						RENAULT MEGANE 1.4 75KM
NISSAN ALMERA N16 2.2DI 110KM
FORD MONDEO MKIII 1.8 DURATEC 126KM
FORD MONDEO MKII 2.0 TDCI 130KM
FORD MONDEO MKIV 2,0 TDCI 160KM
niestety pralka poległa zamarzła ako padło i niech sobie stoi mam to gdzieś 

klfsolec  KFSI                                                                   blabla  jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
						To tak jak ja dziś rano u mnieklfsolec pisze:niestety pralka poległa zamarzła ako padło
Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

- sergiej
 - fanatyk nissana

u mnie tez aku padlo ... odpalilem wiec niezawodnego diesla mamy i sloneczko z kabli ...potem wymienilem spalona zaroweczke ...i wycialem EGR wyczyscilem przeplywke ale dalej cos szarpie na PB ...poza tym jak -15 dorwie nissana to LPG zamarza i mam problemy z jazda ...dzisiaj postoi w garazu moze jutro bedzie mu lepiej ...

Od wczoraj Prima stała na podwórku,dziś zaś wsiadając do niej i odpalając zakręciła dzielnie ale z trudem na dodatek ciężko było ruszyć lewarkiem zmiany biegów (mieszek zmarzł na kość  
 ) po przebyciu kilometrów kilku zatankowałem nieco Vervy.
Teraz znowu se marznie na podwórku.

Teraz znowu se marznie na podwórku.
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ----> 
						Zamontowałem aku i pojechałem do pracy, w pracy podłączyłem go jeszcze na prawie 8 godzin i załadował się do bólu, kontrolka zapaliła się że jest pełny, jak odpalałem go przed powrotem do domu, to miałem wrażenie że jak nie zapali, to dam radę na samym rozruszniku dojechać, tak ciągnął 

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

odpalilem dzis z kabli od peugeota sasiada a pozniej od mojego odpalal peugeot kolezanki 

Sprzedam 200sx s13 
viewtopic.php?p=396678#396678
						viewtopic.php?p=396678#396678
wziąłem dwa wiadra ciepłej wody i umyłem

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
						z klubem Nissana od grudnia 2005
- 
				Lamia