KRAKSY, STŁUCZKI, BLISKIE SPOTKANIA
KRAKSY, STŁUCZKI, BLISKIE SPOTKANIA
Chwila nieuwagi i staremu (na szczęście) Golfowi przemodelowałem tylny zderzak, klapę, i hak. W moim aucie żadnych strat nie stwierdziłem. Kierowcą owego Golfa okazał się być (również na szczęście) facet, dlatego też obeszło się bez panów w białych czapeczkach, mieszania w to firm ubezpieczeniowych i w ogóle zawracania komukolwiek głowy
Niestety nie ma nic za darmo, więc trzeba było zneutralizować żal właściciela Golfa kilkoma pln'ami 
Sportowa wersja czołgu.
zapewne tak, tylko panowie w białych czapkach doliczają stosowny wkład w finansowanie budżetu państwa i dorzucają gratis kilka vip punktów do kolekcji
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
jawert, ale przecież można spisać oświadczenie i będzie lecieć z OC bez wzywania panów w białych czapkach i bez zdobywania nowych punktów i przy delikatnych stłuczkach czasami bardziej się to opłaca. Jak zarysowałem kolesiowi Nexie i zaśpiewał że chce 3 tysiące złotych to go wyśmiałem, napisaliśmy oświadczenie i nie wiem ile dostał z OC ale matka nie straciła żadnych zniżek ( bo to było jej autem ).
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
To nie wiem jak mu ją zarysowałeś, za tyle to całą budę by pomalował i jeszcze by mu zostało...Sajmooon pisze:zarysowałem kolesiowi Nexie i zaśpiewał że chce 3 tysiące złotych
Czy diesla w P10 można zajechać? Czy P10 się psuje? Czy P10 jest brzydka? Czy P10 rujnuje moją kieszeń? Czy P10 jest ciasna? Czy P10 jest mało komfortowa?
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zarysowałem mu ją tak że miał 2 przetarcia na tylnym błotniku tak po 12 centymetrów każde ( były jedno nad drugim )dziobii pisze:To nie wiem jak mu ją zarysowałeś, za tyle to całą budę by pomalował i jeszcze by mu zostało...Sajmooon pisze:zarysowałem kolesiowi Nexie i zaśpiewał że chce 3 tysiące złotych
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
napisałem "oświadczenie" a nie wzywanie policji i robienie przez nich notatki.. Przecież masz takie prawo jako sprawca, jeśli poszkodowany nie będzie się upierał na policji..jawert pisze:zapewne tak, tylko panowie w białych czapkach doliczają stosowny wkład w finansowanie budżetu państwa i dorzucają gratis kilka vip punktów do kolekcji
Faktycznie, jeśli się ma kilka aut lub samochód w leasingu, to się to nie opłaca. Natomiast jeśli masz jedno auto, i koleś chce więcej niż 100zł, to chyba warto się pozbyć tych 10%..
ja bym nie ryzykował na samo oświadczenie bez policji - albo kasa do ręki albo cala procedura - ty teraz piszesz oświadczenie a za pięć minut się rozmyślasz i mówisz że je sobie sfałszowałem - już były takie przypadki opisane w prasie potem ludzie długo dochodzili prawdy w polskich jakże szybkich sądachJarek104 pisze:napisałem "oświadczenie"
- główna nagroda rower jak zbierzesz 25 punktówaBa pisze:A za te punkty,jak jest dużo ich to można na bp,shelu,orlenie i statoil wymienić je na plazme
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
Miałem sytuację: gościu w służbowej 206 wypadł by z drogi gdyby mnie nie trafił.jawert pisze:ja bym nie ryzykował na samo oświadczenie bez policji - albo kasa do ręki albo cala procedura - ty teraz piszesz oświadczenie a za pięć minut się rozmyślasz i mówisz że je sobie sfałszowałem - już były takie przypadki opisane w prasie potem ludzie długo dochodzili prawdy w polskich jakże szybkich sądach
Nawet się nie zastanawiałem i od razu wybrałem nr na telefon "zaufania" po "paru minutach"
a teraz najlepsze:
Policjanci przypuszczam przez nie dopatrzenie nie zwrócili uwagi że pojazd sprawcy miał od ponad pół roku nie ważne ubezpieczenie i gdyby nie notatka policyjna ze zdarzenia to pewnie do teraz bujał bym się z funduszem gwarancyjnym czy innymi ubezpieczycielami.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Ech, w piątek popadało, no i trafił się sponsor na tylny zderzak
W prawdzie zwiał z miejsca zdarzenia, ale miśki w białych czapeczkach szybko namierzyły właściciela feralnej fiesty. Okazało się, że synek buchnął furę tatusiowi i bez dokumentów, wraz z kilkoma kolesiami wybrał się na weekendową przejażdżkę. Sielanka zakończyła się po minucie na tylnym zderzaku mojej Navki. Zamiast się zatrzymać, zwiał głupek 50km za miasto.
Sportowa wersja czołgu.
-
Na_wrotkach
- nowy na forum
-
Na_wrotkach
- nowy na forum
Na_wrotkach, Wiem jak to jest przerabiałem to kiedyś ze swoją córką idź z dzieckiem do psychologa inaczej może się to latami ciągnąć 
Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
-
Na_wrotkach
- nowy na forum
No to dobrze, że dziecko "się przełamało" - najlepiej małymi kroczkami ale niemal od razu zacząć ponowne oswajanie z autem.
Natomiast wczoraj był "wysyp" różnego rodzaju kraks i stłuczek . Po drodze do domu musiałem takimi kanałami jechać, że wycieczka jak znalazł. Na odcinku 2-3 km pomiędzy Ożarowem a Błoniem ze 3 auta pikowały do rowu...
Natomiast wczoraj był "wysyp" różnego rodzaju kraks i stłuczek . Po drodze do domu musiałem takimi kanałami jechać, że wycieczka jak znalazł. Na odcinku 2-3 km pomiędzy Ożarowem a Błoniem ze 3 auta pikowały do rowu...
Z nissanem od 2005 roku