Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Witam, konto mam już jakiś czas a nawet się nie przywitałem
Jestem z Klonowy k. Sieradza, jeżdżę słoneczkiem starszym ode mnie i jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać
Witam.
Mam na imię Łukasz, moje autko to Datsun 240Z z 72 roku. Mam nadzieję że uda mi się spotkać osobiście z ludźmi z forum na zlotach bądź spotach regionalnych.
Pozdrawiam!
Cześć Wszystkim
Mam infiniti fx 35 ale to przecież silnik nissana więc rodzina:)
Mam nadzieje do zobaczenia na jakimśzlocie i na drodze:)
Pozdrawiam
Krzysiek
Mam na imię Tomek, od niecałego miesiąca jestem posiadaczem srebrnej Primery Hatchback r. 99 1.6 .
To de facto moje pierwsze auto (przez tydzień miałem jeszcze Forda Fiestę Mk4 r 97 ).
Żeby się nie rozwodzić i dodać wątek personalny - jestem programistą (web) i od ub roku endurowcem/downhillowcem - pięknie wchodzą dwa rowery do hatchbackowej Primery
Jestem z Wrocławia, ale regularnie bywam w Warszawie, a i mieszkać 9mc mi się w niej zdarzyło.
Siema
Od nie dawna jestem właścielem Terrano I. Mieszkam pod Bydgoszczą. Mam nadzieję znależć tu sporo przydatnych informacji a z czasem pewnie będę sam mógł pomóc.
Jeżdżę Primerą, którą zwiedziłem już kawałek Europy.
W zasadzie bez większych przygód, jednak czasami niezbędna jest ingerencja techniczna
Warsztaty omijam, staram się ogarniać wszystko samodzielnie.
Z kilku patentów Forumowych już skorzystałem, za co dziękuję!