Swoją drogą to 5 ich siedziało w tej konserwie

jak ich spotkam znowu to zatrzymam się i podziękujęagaj666 pisze:Może uratowali Ci życie?
 zapytałem się dlaczego w naszym kraju nie można na kolcach śmigać, to powiedzieli że to asfalt psuje
 zapytałem się dlaczego w naszym kraju nie można na kolcach śmigać, to powiedzieli że to asfalt psuje   
   tak się zdziwiłem i zapytałem czy można go jeszcze gorzej zepsuć niż jest, a oni w odpowiedzi kazali mi już jechać, bo daleko jeszcze miałem do Suwałk
 tak się zdziwiłem i zapytałem czy można go jeszcze gorzej zepsuć niż jest, a oni w odpowiedzi kazali mi już jechać, bo daleko jeszcze miałem do Suwałk  
 i wezwanie przyszło po 6 miesiącach hehhe
 i wezwanie przyszło po 6 miesiącach hehhe 

Kiedyś czytałem dlaczego jest zakaz jazdy z kolcami, ale zdążyłem zapomniećnowak pisze:zapytałem się dlaczego w naszym kraju nie można na kolcach śmigać, to powiedzieli że to asfalt psuje
 Na pewno kolce są do jazdy po lodzie, i u Nas (jak i we wielu innych krajach) są zabronione.
 Na pewno kolce są do jazdy po lodzie, i u Nas (jak i we wielu innych krajach) są zabronione. 

Niestety coraz częściej można zauważyć działanie drewnianych anten...bombel pisze:Zagadnąłem na CB jak tam droga na Przasnysz? Cisza...

!
!