ps.nie masz lewego tylnego światła

że tak ktoś nie znajomy się odezwał, ale chyba zajażyłeś jak wyszedłeś ze sklepu i zobaczyłeś czerwoną setkę
 że tak ktoś nie znajomy się odezwał, ale chyba zajażyłeś jak wyszedłeś ze sklepu i zobaczyłeś czerwoną setkę 

Wczoraj koło 13-j byłem we Wrocławiu;) Ale i tak pozdrawiam;)Wieshaq pisze:Sasza_fragles13 dziś koło 13 nie śmigałeś koło Metra Wilanowska ? Pozdro.
Pozdro dla Siwego WPR prawdopodobnie jego Prima wyprzedzała mnie dziś koło 18:15 w miejscowości Siestrzeń i później przez chwile widziałem ją na skrzyżowaniu w Nadarzynie.
Dzięki za pozdrowienia, ale ... z R wracałem może i szybko, ale tuż po 13,00sergiej pisze:pozdro dla odmiego który dzisiaj strasznie sie spieszyl do domu po dniu R...tylko czemu dopiero o 14.50 wracales z Rki
 (w domu byłem około 13,15)
 (w domu byłem około 13,15)  tak że nie do końca jestem pewny czy mnie widziałeś
 tak że nie do końca jestem pewny czy mnie widziałeś  auto już po drugim polerowaniu, mogę już nakleić wlepę klubową, będzie mnie od tyłu łatwiej można rozpoznać
 auto już po drugim polerowaniu, mogę już nakleić wlepę klubową, będzie mnie od tyłu łatwiej można rozpoznać 

Odpozdrawiam Ciebie Jummbo i do miłegoJummbo pisze:Pozdrowienia dla Alfabox-a widzianego rano (7.30) w Bydgoszczy od ul.Spokojnej do Fordońskiej