Ale musi byc trasa z Poznania jeszcze wliczonaw Łodzi Macu bierze mniej za podłączenie i wystrojenie Ecu majstra

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
A do wawy nie musi ;P kurde czajnik kazdy wie ze tworzysz swoje mega DE , a teraz piepszysz ze juz kupujesz VE . Poco takie pitolenie ? Wyluzuj daj ludzia rozmawiac , a nie tylko irytujesz wszystkich. Zeby nie było , nie mam i nie bede miec VE ale Ciebie sie juz nie da czytac! Idz do garazu zluzuj majty zrob cos fajnego bo chetnie tez bym zobaczył co się da zrobić z N/A DE (to nie jest uszczypliwe , serio jestem ciekaw) i nie zawracaj ludzia gitary.bombel pisze:Ale musi byc trasa z Poznania jeszcze wliczonaw Łodzi Macu bierze mniej za podłączenie i wystrojenie Ecu majstra
JEst, 187KM to moc maksymalna. "U nas" jak stroi się EcuM to fazy załącza się w jednakowym czasie (jestem ciekaw rożnych kombinacji, każdy robi praktycznie tka samo).zuh pisze:No a nie jest tak że te 187km jest dopiero jak faza załączy się na dwóch wałkach?
Mam szerkokopasmówkę jakby cozuh pisze:w sumie też chciałbym się nauczyć
Jest kilka sposobów. Sam chciałem to robić, ale zdecydowałem się na EcuMaster, bo i tak chciałem go kupić..zuh pisze:No chyba że nats mnie będzie dużo kosztował, usunięcie w sensie.
ale po tekstach o mnie i moim nissanie i silniku na tym forum jakie nie raz wyczytałem zmieniłem juz dawno zdanie i nie będę wiecej opisywał ani modów ani tym bardziej zamieszczał zdjęć i żadnych wykresów z hamowni.NissanDreams pisze:czajnik obiecałeś że wrzucisz wykres jak skończysz DE więc nie wyłamuj się
(..)ale po tekstach o mnie i moim nissanie i silniku na tym forum (..)
. - po prostu śmierdzą liceum profilowanym o profilu humanistyczno-florystycznym i posiadaniem chądy.nie mam żadnego mocnego de i nie ma tematu,koniec gadki
Przeczytaj swoje posty kilka razy i pomysl , człowieku masz juz swoje lata a pie..sz jak nie wiem co. Naprawde myslalem ze podzielisz sie swoja wiedza ,czyms nowym fajnym , ale Ty tylko piszesz i to prowokujac wszytskich w koło , koniec otczajnik pisze:odje...ajcie się w końcu ode mnie. jak komuś sie nie podoba moje zdanie to zapraszam do dyskusji na PW. bo szczerze mówić mam dość czytania obelg pod swoim adresem. tu na serio nie mozna mieć odmiennego zdania bo zaraz naskoczy na cię towarzystwo wzajemnego wchodzenia sobie do dupy.
zuh pisze:a taka sonda szerokopasmowa ile mniej więcej kosztuje?
Przede wszystkim zuh jeżeli ma być to sonda tylko dla Ciebie, którą wkręcisz na stałe kupił bym najbardziej popularną i sprawdzoną czyli Innovate LC-1. Na ebay-u można ją dorwać za fajną kasę.MacGayver pisze:500-1200, zależy czy nowa czy używana i jaki model
Zuh, jeżeli nie masz pojęcia nie bierz się za strojenie. Ograniczysz koszty, a gdy już rzeczywiście chcesz to sam robić poeksperymentuj z DE, będzie mniej bolało gdybyś przesadziłzuh pisze:No to kluczowe pytania
Co musze kupić aby zrobiś swapa na VE?
silnik
ecu master
sonda szerokopasmowa
co jeszcze?
Jak wygląda strojenie?