Ja bym powiedział ze teraz to standardNissanDreams pisze:VE to teraz taki Rarytas pod maską xD

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
Ja bym powiedział ze teraz to standardNissanDreams pisze:VE to teraz taki Rarytas pod maską xD

Jutro będe wałczył z kabelkami. Chciałbym odpalić na chwile. na razie nie mam jeszcze układu chłodzenia zrobionego.
 Jutro będe wałczył z kabelkami. Chciałbym odpalić na chwile. na razie nie mam jeszcze układu chłodzenia zrobionego. 

jakbyś miał w większej rozdzielczości fotki byłoby łatwiej
 jakbyś miał w większej rozdzielczości fotki byłoby łatwiej   chyba że zrobię zdjęcie swojej wiązki i Ci opisze co gdzie jak
  chyba że zrobię zdjęcie swojej wiązki i Ci opisze co gdzie jak   może to Ci coś ułatwi
 może to Ci coś ułatwi   

drzwi są prawy tył a nie przód
 drzwi są prawy tył a nie przód   

No właśnie nie ma. Szukałem już kiedyś, w niektórych są a w niektórych nie ma. Ja nawet nie mam instalacji pod tylne elek. szyby. Na wyposażeniu mam dwie przednie szyby w prądzie i a żeby przerobić na 4 szyby to musze też wymieniać wiązke w drzwiach kierowcy bo ona jest przystosowana na dwie szyby.vixo pisze:A w P11 nie ma przypadkiem gotowych wtyczek tak jak w P10
Sprawdź pod fotelami czy nie ma kabli
Jak coś mam przyciski do grzania foteli

[z telefonu pisze]
 [z telefonu pisze] 

za wszelkie straty materialne nie ponoszę odpowiedzialności
 za wszelkie straty materialne nie ponoszę odpowiedzialności  Robisz wszystko na własną odpowiedzialność
 Robisz wszystko na własną odpowiedzialność