VVL i DET to nie to samo. VE może i prościej, ale nie da tyle zabawy co Turbo

[ Dodano: 2014-01-30, 12:03 ]
Kwietas, może wkrótce zobaczycie DE+T LPG

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon

szukajcie a znajdziecie, ale nie warto (chyba, że unikat N1). Coobio kupił, a i tak przerobił na 2.0LadrionGT pisze:16VE

Silnik, skrzynia, półosie, zwrotnice chyba też, ECU, wiązka (nie kupuj od nich z VE, bo nie warto, uwierzadrionGT pisze: Co jeszcze ?
 ), pompa paliwa, ECU Master/SMT, licznik chyba, linka gazu (ja przerobiłem mocowanie), linka od sprzęgła (?). Więcej nie pamiętam
 ), pompa paliwa, ECU Master/SMT, licznik chyba, linka gazu (ja przerobiłem mocowanie), linka od sprzęgła (?). Więcej nie pamiętam 
 to Ci odchodzi prawie wszystko, zostaje zapodać silnik pod maskę , trochę kabelkologii i wystroić
 to Ci odchodzi prawie wszystko, zostaje zapodać silnik pod maskę , trochę kabelkologii i wystroić  i latasz
 i latasz 
 wiadomo lepsze wyposażenie , pakiet GT itp itd
 wiadomo lepsze wyposażenie , pakiet GT itp itd  do tego już krótka skrzynia , ogólnie odchodzi od groma wydatków które z czasem mogą wyjść ze względu na chęć posiadania czegoś więcej w autku
 do tego już krótka skrzynia , ogólnie odchodzi od groma wydatków które z czasem mogą wyjść ze względu na chęć posiadania czegoś więcej w autku 

tylko na trochę
 tylko na trochę  zawsze po chwili pojawia się głód
 zawsze po chwili pojawia się głód  to samo miałem z przejściem z DE na VE , już mi mało
 to samo miałem z przejściem z DE na VE , już mi mało 
 z 1.4 na 2.0.
 z 1.4 na 2.0. prawie zapomniałem jak GTI jedzie
 prawie zapomniałem jak GTI jedzie
 /
 / 

ja mam od nich i silnik na prawde super pracuje ale u mnie Macgayver wybieral
  ja mam od nich i silnik na prawde super pracuje ale u mnie Macgayver wybieral  wiec opinia fachowca byla
 wiec opinia fachowca byla