Ja u siebie też modziłem lampy malując odbłyśniki i nie myślałem wtedy o "miśkach"
i przeglądach bo miałem to wszystko w du...ie, więc trzeba nieraz naginać prawo na swoją stronę.

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
 bo niestety od jakiegoś czasu Ci z drogówki ogarniają temat nielegalnych ksenonów i się bardzo o to czepiają
 bo niestety od jakiegoś czasu Ci z drogówki ogarniają temat nielegalnych ksenonów i się bardzo o to czepiają
 bo zwykła żarówka diodowa może spowodować utratę homologacji na całą lampę nie mówiąc właśnie o taśmach czy listwach
 bo zwykła żarówka diodowa może spowodować utratę homologacji na całą lampę nie mówiąc właśnie o taśmach czy listwachjak słusznie zauważyłeś "kolo" w A3, Quest się raczej nie kwalifikuje w ten dział. Chciałbym generalnie skończyć dywagacje na temat czy to legalne czy nie. Bardziej bym się skłaniał ku komentarzom czy przydatne, czy nie.DubSon pisze:kolo w starszej A3

"Panie władzo oczywiście jest, proszę się położyć pod samochodem i na tylnym wahaczu jest system samopoziomowania"Krissu pisze:ten cały system samo poziomowania świateł

A tu Pan władze pod samochód i pyta: przy którym wahaczu? bo nie wiedzeMacGayver pisze:"Panie władzo oczywiście jest, proszę się położyć pod samochodem i na tylnym wahaczu jest system samopoziomowania"

MacGayver, spokojnie już wszystko zgłosiłem odpowiednim służbąMacGayver pisze: tylko nie nasyłajcie na mnie służbisty

i tak zaświecę komuś w oczy. Tylko ludzie tego nie zauważają, nie potrafią się zastanowić, że wzniesienie, że górka, a potem są narzekania, że te ksenony to tylko oślepiają.
  i tak zaświecę komuś w oczy. Tylko ludzie tego nie zauważają, nie potrafią się zastanowić, że wzniesienie, że górka, a potem są narzekania, że te ksenony to tylko oślepiają.
 Co to by były za światła które by oślepiały, bezsens.
 Co to by były za światła które by oślepiały, bezsens.
 Da radę zrobić? Bo ja coś nie mam odwagi się do nich zabrać
 Da radę zrobić? Bo ja coś nie mam odwagi się do nich zabrać