Alan 102

Moderatorzy: janusz, Zielkq

Mike_83
fanatyk nissana
Posty: 481
Rejestracja: 2009-12-09, 11:32
Lokalizacja: Police

Alan 102

Post autor: Mike_83 » 2012-07-03, 09:32

Jest ktoś z okolic Szczecina,kto naprawił by radyjko?Chodzi o to,że nadaje dobrze ale odbioru praktycznie nie ma.Musi być bardzo silny sygnał.Może to być wina samej gruchy?Czy mogę na próbę podłączyć mikrofon z mojego unidena 520?Wtyczki wyglądają i są podpisane identycznie.Po prostu nie słychać ludzi.

Awatar użytkownika
sergiej
fanatyk nissana
Posty: 3653
Rejestracja: 2009-12-07, 20:01
Lokalizacja: Szczecin k.Kluczkowa

Post autor: sergiej » 2012-07-03, 10:15

jak nie slyszysz ludzi to grucha nie ma z tym nic wspolnego ...

Mike_83
fanatyk nissana
Posty: 481
Rejestracja: 2009-12-09, 11:32
Lokalizacja: Police

Post autor: Mike_83 » 2012-07-03, 10:24

Gdzieś na elektrodzie czytałem,że ma własnie :) Wzbudza głośnik czy cuś :-)

Awatar użytkownika
sergiej
fanatyk nissana
Posty: 3653
Rejestracja: 2009-12-07, 20:01
Lokalizacja: Szczecin k.Kluczkowa

Post autor: sergiej » 2012-07-03, 10:36

ano chyba ze tak ...to jak chcesz to moge Ci pozyczyc gruche swoja i sprawdzimy ...tez mam jakiegos alana

Mike_83
fanatyk nissana
Posty: 481
Rejestracja: 2009-12-09, 11:32
Lokalizacja: Police

Post autor: Mike_83 » 2012-07-03, 11:40

Na 4 piny jest :) No można,ważna sprawa dla mnie.Zadeklarowalem sie,ze zrobie(ktoś) :P

Awatar użytkownika
sergiej
fanatyk nissana
Posty: 3653
Rejestracja: 2009-12-07, 20:01
Lokalizacja: Szczecin k.Kluczkowa

Post autor: sergiej » 2012-07-03, 12:40

tylko nie wiem jak sie z toba umowic ...bedziesz moze w szczecinie w najblizszych dniach ?? chyba ze wezme z auta sama gruszke i ci do polic przywioze :P albo ktoregos dnia bede w policach autem to sprawdzimy co i jak ...

Awatar użytkownika
nowak
fanatyk nissana
Posty: 478
Rejestracja: 2010-11-07, 21:17
Lokalizacja: Ciechanów

Post autor: nowak » 2012-07-04, 21:07

ja tak miałem jak mi się kabel od anteny kończył. Podłącz inną i zobacz czy pomoże.

Mike_83
fanatyk nissana
Posty: 481
Rejestracja: 2009-12-09, 11:32
Lokalizacja: Police

Post autor: Mike_83 » 2012-07-05, 11:01

nowak pisze:ja tak miałem jak mi się kabel od anteny kończył. Podłącz inną i zobacz czy pomoże.
Były podłączane 4 różne anteny i efekt ten sam :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „CB Radio”