[P12/WP12] Jaki interfejs diagnostyczny do mojej P12

Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol

Awatar użytkownika
berny_p
fanatyk nissana
Posty: 551
Rejestracja: 2013-07-07, 07:28
Lokalizacja: DPL/DW

[P12/WP12] Jaki interfejs diagnostyczny do mojej P12

Post autor: berny_p » 2013-11-04, 15:15

Witam,
Szukam modułu diagnostycznego do mojej P12. co kupić tak do 500 PLN??
Pozdrawiam
BernyP
IT Help i Diagnostyka aut Wrocław
Moja Lorcia :P
Blog o renowacji Lorci

Awatar użytkownika
Maniek-ol
fanatyk nissana
Posty: 1117
Rejestracja: 2009-12-04, 16:35
Lokalizacja: Siemianice/GSL

Post autor: Maniek-ol » 2013-11-04, 20:39

500 trochę mało. Tak za 800 kupisz autocoma.
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej :)


Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie

Awatar użytkownika
janusz
fanatyk nissana
Posty: 7784
Rejestracja: 2009-12-10, 17:44
Lokalizacja: .....

Post autor: janusz » 2013-11-04, 21:14

Tylko pytanie czy ten Autocom połączy się z klekotem, bo to różnie bywa z klekotami :]
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560

pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć

_

Awatar użytkownika
Maniek-ol
fanatyk nissana
Posty: 1117
Rejestracja: 2009-12-04, 16:35
Lokalizacja: Siemianice/GSL

Post autor: Maniek-ol » 2013-11-04, 23:55

Myślę , że da radę. Jak z moim się łączy to powinien. Jutro już chyba będę miał tego autocoma to jak znajdę klekota to się podłączę.
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej :)


Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie

Awatar użytkownika
berny_p
fanatyk nissana
Posty: 551
Rejestracja: 2013-07-07, 07:28
Lokalizacja: DPL/DW

Post autor: berny_p » 2013-11-05, 12:08

Ok pisałem do Autocoma i stwierdzili że nie wspierają diagnostyki P12 z tym silnikiem. Ten silnik wspierają przy X-trailu.
Wygląda na to że zbieram kasę na Consulta 2 lub CDIF 2

[ Dodano: 2013-11-09, 14:32 ]
Aktualizacj:
Pojechałem do kolegi z CDIF/2 i okazało się że nie jestem w stanie sie podłączyć i czegokolwiek diagnozować. :cry:

[ Dodano: 2013-11-11, 00:29 ]
Zamówiłem consult 3 . Powinien działać dobrze z moim autem. W razie czego jak go skonfiguruje i będzie działał

Do zamknięcia :)

[ Dodano: 2013-11-15, 12:35 ]
Znalazłem coś takiego jak Hidden Mode w Consulcie 3. Niestety funkcja wymaga hasła. Zna może ktoś to hasło??
Pozdrawiam
BernyP
IT Help i Diagnostyka aut Wrocław
Moja Lorcia :P
Blog o renowacji Lorci

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”