|
|
|
Zamknięty przez: bombel 2010-07-28, 19:53 |
Hamulce do p10...p10GT czy P11? |
| Autor |
Wiadomość |
rav020
wiem o czym pisze
Model: p10
|
Wysłany: 2010-07-28, 19:43 Hamulce do p10...p10GT czy P11?
|
|
|
Hej, sa poruszone te tematy ale w nie jasny dla mnie sposob. Mam seryjne hamulce w p10 2.0 benzyna, chce je rozbudowac na mocniejsze gdyz bede planowal przyrosty mocy.
Zaciski, tarcze i klocki moge dac od p11GT lub 200sx-a??...
a jak z p10GT?...roznia sie duzo od p10 serii?? |
|
|
|
 |
|
NissanManiak :)
Nr rejestacyjny: NZ rox
Model: Nissan
|
|
| |
|
KTR
stały bywalec

Model: P10GT
|
Wysłany: 2010-07-28, 19:51
|
|
|
masz kolego założony temacik nawet jest pod spodem co do hamulców to jeśli chcesz coś działać to ja bym odrazu szedł w zaciski i tarcze z P11GT, lub te z sx ale nie wiem czy z nimi nie wiecej problemów ale to chłopaki pewnie popisza ja u siebie w P10GT mam seryjne hamulce, tarcze i klock przód wymieniałem po kupnie tył tylko klocki, hamuje to tak sobie po szybszym śmiganiu poprostu puchna ale to może być wina starego płynu. Gdy bym miał teraz do wymiany to odrazu bym szedł w zestaw z P11 tylko, że wtedy to już koła min 15"
pozdro |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
| Partnerzy i Sponsorzy |
Sponsor zlotu:

Partnerzy:
|
W sprawach wymiany banerami, współpracy i reklamy pisz na kontakt@nissanzone.pl |