FORUM NISSAN ZONE Strona Główna
GłównaStrona główna RegulaminRegulamin FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Radio Kenwood 4051UG nie działa - wszystko sprawne
Autor Wiadomość
jefrey91 
doświadczony forumowicz


Nr rejestracyjny: ZPL *****
Model: Primera
Wiek: 26
Dołączył: 23 Sie 2013
Posty: 224
Skąd: Szczecin/Nowe Warpno
Wysłany: 2018-02-10, 13:52   Radio Kenwood 4051UG nie działa - wszystko sprawne

Dzień dobry.

Posiadam radio Kenwood 4051 UG
Zainstalowane w Primerce P10
Ostatnio radio przestało działać. Okazało się, że wypiął się +12 od akumulatora.
Teraz wszystko podłączone, jednak radio dalej martwe.
Bezpiecznik sprawny, moc dochodzi, radio ma około 7 lat.
W środku nic popalone nie ma.

Może być jednak spalone?
Albo od niskiej temperatury nie działać?
Pod który bezpiecznik jest podpięte radio w aucie?
Ten sam co oświetlenie wnętrza?

Pozdrawiam
_________________
NAVDEC - system wspomagania decyzji na statkach
 
     
NissanManiak :)

Nr rejestacyjny: NZ rox
Skąd: nissanzone.pl
Model: Nissan


garygary 
fanatyk nissana


Model: Sunny N13
Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Maj 2012
Posty: 692
Skąd: WPR
Wysłany: 2018-02-10, 14:28   

Zrób sobie dodatkową masę z budy do obudowy radia, pewnie się upalila w kostce
_________________
Mój stary N13
Moje cacko
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

 Partnerzy  i Sponsorzy
Części zamienne w iParts.pl

W sprawach wymiany banerami, współpracy i reklamy pisz na kontakt@nissanzone.pl
Strona wygenerowana w 0.04 sekundy. Zapytań do SQL: 15