FORUM NISSAN ZONE Strona Główna
GłównaStrona główna RegulaminRegulamin FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Almera N16 nawigacja
Autor Wiadomość
TomyDDC 
Moderator Grupy


Nr rejestracyjny: WRA 36195
Model: 200SX S14a Racing

Pomógł: 2 razy
Wiek: 32
Dołączył: 07 Gru 2009
Posty: 509
Skąd: Stefanów/Radom
  Wysłany: 2017-05-23, 06:10   Almera N16 nawigacja

Czy mimo braku map polski antena powinna na terenie polski wyszukiwać satelity? Zegarek powinien się sam ustawić, Współrzędne powinny się pokazywać właściwe? Mam problem że nie mam tych informacji i ciągle brak zasięgu... Jakieś pomysły?
_________________
DDC-Performance
 
 
     
NissanManiak :)

Nr rejestacyjny: NZ rox
Skąd: nissanzone.pl
Model: Nissan


Suwakovsky 
nowy na forum


Model: Almera N16
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Cze 2015
Posty: 36
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2017-05-30, 07:01   

sprawdź może podłączenie anteny. u mnie (jeżeli mowa o oryginalnie wbudowanej nawi) to po włożeniu płyty z mapami, normalnie pokazuje moją lokalizację (co prawda nie ma tam nic, jedynie siatka wspomagająca), dodatkowo można odczytać położenie, zegarek się chyba sam ustawia, bo nigdy nie musiałem tego robić (po odpięciu akumulatora czy coś)
 
     
TomyDDC 
Moderator Grupy


Nr rejestracyjny: WRA 36195
Model: 200SX S14a Racing

Pomógł: 2 razy
Wiek: 32
Dołączył: 07 Gru 2009
Posty: 509
Skąd: Stefanów/Radom
Wysłany: 2017-05-30, 07:13   

Dzięki bardzo. W takim razie problem tkwi po stronie Anteny.
_________________
DDC-Performance
 
 
     
wesolek9595 
nowy na forum

Nr rejestracyjny: WPL
Model: Almera n16
Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 8
Skąd: Płock
Wysłany: 2017-10-26, 10:24   

Pilnie potrzebuje płyty startowej do nawigacji Xanavi X6. Proszę o pomoc.
 
 
     
TomyDDC 
Moderator Grupy


Nr rejestracyjny: WRA 36195
Model: 200SX S14a Racing

Pomógł: 2 razy
Wiek: 32
Dołączył: 07 Gru 2009
Posty: 509
Skąd: Stefanów/Radom
Wysłany: 2017-10-26, 11:11   

Postaram sie zgrać płyty na jakiś dysk sieciowy w obrazach i podeśle link. Na chomiku też można to dostać. Płyta startowa to tam zwykłe CD jest i nie pełne. Mapa to już DVD.

Suwakovsky napisał/a:
sprawdź może podłączenie anteny


Poprawiłem podłączenie (wymieniłem kabel w samej antenie) i podziałało. Zegar się ustawił, lokalizacje ustala. Mapa w kratkę w kolorze białym :P
_________________
DDC-Performance
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

 Partnerzy  i Sponsorzy
Części zamienne w iParts.pl

W sprawach wymiany banerami, współpracy i reklamy pisz na kontakt@nissanzone.pl
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 15