GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
matek_p, co masz do poprawienia w swojej GTI?
Jestem z Orzesza, nie daleko masz do mnie. Spoty ciężko zorganizować ze względu na rozjazdy członków. Ale jak byś chciał popracować nad swoim GTI to zapraszam do siebie na prywate
[ Dodano: 2016-07-07, 09:15 ]
no i musowo zaprezentuj swoje GTI w odpowiednim dziale
Jestem z Orzesza, nie daleko masz do mnie. Spoty ciężko zorganizować ze względu na rozjazdy członków. Ale jak byś chciał popracować nad swoim GTI to zapraszam do siebie na prywate
[ Dodano: 2016-07-07, 09:15 ]
no i musowo zaprezentuj swoje GTI w odpowiednim dziale
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
Pod koniec lipca idzie na blacharke i usuwamy rudą. Ostatnio zerknalem na przerwę na świecach, patrzę a tu olej na 4 się zbiera, więc pokrywa zaworów troszkę się poci. Ktoś zamontował stożek przede mną ale nie CAI tylko tak o... na dniu wolnym oczywiście że się zaprezentuje. Mam troszkę do roboty. Już nie mówię o stukaniu gdzieś w zawiechu z przodu ale zrobię. Mam ją od 2 tyg. Kupiłem bo lubię grzebać przy nieco odbiegajacych od tradycji modelach i to moje pierwsze nissmo ^^
[ Dodano: 2016-07-24, 14:39 ]
Ktoś chętny dziś na mały spocik ? Jade z Gliwic do Orzesza ok 18-19 do Ad@mus, a później razem lecimy na Żory. Ktoś chętny się przyłączyć ?
[ Dodano: 2016-07-24, 14:39 ]
Ktoś chętny dziś na mały spocik ? Jade z Gliwic do Orzesza ok 18-19 do Ad@mus, a później razem lecimy na Żory. Ktoś chętny się przyłączyć ?
https://www.facebook.com/events/503112603232035/?ti=as Wbijamy się?^^