GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
Mega jest to zdjęcie grupa rośnie w siłę
Radża następnym razem stajesz z nami a nie po przeciwko a było by wtedy jeszcze więcej furek
Radża następnym razem stajesz z nami a nie po przeciwko a było by wtedy jeszcze więcej furek
Ostatnio zmieniony 2010-10-16, 12:32 przez El_Diablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre stwierdzenie El_Diablo. Grupa ma stanowić jedność, a nie żeby czyjeś auto z boku stało...El_Diablo pisze:Radża następnym razem stajesz z nami a nie po przeciwko a było by wtedy jeszcze więcej furek
Ostatnio zmieniony 2010-10-16, 17:11 przez sxp22, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Jestem użytkownikiem Mazdy z Grudziądza i wraz z użytkownikami hondy organizujemy właśnie zarówno forum jak i "grupę spotkaniową" użytkowników aut marek japońskich na terenie Grudziądza (oczywiście zapraszamy chętnie również ludzi z całego kuj-pom). W związku, z tym że nie ma tu samego grudziądza to piszę tutaj. Zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami i współtworzenia grupy JapaneseToys.
W razie pytań mój numer gg 1978526 (zwykle wyglądam na nieobecnego, ale jestem). Dodatkowo jak powstanie forum i strona (około 2 tygodnie) to również pozwolę sobie napisać tutaj jej adres.
pozdrawiam
Jestem użytkownikiem Mazdy z Grudziądza i wraz z użytkownikami hondy organizujemy właśnie zarówno forum jak i "grupę spotkaniową" użytkowników aut marek japońskich na terenie Grudziądza (oczywiście zapraszamy chętnie również ludzi z całego kuj-pom). W związku, z tym że nie ma tu samego grudziądza to piszę tutaj. Zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami i współtworzenia grupy JapaneseToys.
W razie pytań mój numer gg 1978526 (zwykle wyglądam na nieobecnego, ale jestem). Dodatkowo jak powstanie forum i strona (około 2 tygodnie) to również pozwolę sobie napisać tutaj jej adres.
pozdrawiam
Witam serdecznie,break3r pisze:Witam
pozdrawiam
Zapraszamy również do Nas na Spot jak będziecie mogli. Poza tym pomyślimy o współpracy warto by było razem coś zorganizować i podziałać, aby były widoczne efekty - zawsze to wtedy uwagę ludzi przyciąga.
Pozdrawiam i oczekujemy na start forum
No najpierw to by trzeba było je poddać jeszcze delikatnej obróbcesxp22 pisze:Przeglądałem ostatnio nasze forum i pomyślałem sobie że skoro już jakiś czas temu wybraliśmy nasze grupowe logo, to można by je (tak jak inne grupy) wstawić do pierwszego posta w naszym temacie.
i wspólnie zadecydować czy to logo ma być bo w końcu nie było z czego wybierać a to jedno jest bardzo pomysłowe, a formalne sprawy musi przejść
Więc jak są jakieś uwagi to zgłaszać, a ja w między czasie spróbuje logo dać do obrobienia
A oto i link do nowo powstałego forum o którym pisał kolega break3r;)
http://forum.japanesetoys.eu/
Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach
http://forum.japanesetoys.eu/
Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach