Grupa Stołeczna
- Niewinna
- fanatyk nissana
Tak, czy siak sobie grabiszSeba WWA pisze:Niewinna, ale miałem na myśli civiki, Acordy są zaj**iste
Lolek jest ok.
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA" !
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
mariusek, ooo Marian Czasza się pojawia to znak, że coś się dzieje.
Co do grupek to tak jak pisali poprzednicy - grupki to normalna sprawa i każdy kto zna ten klub (i poprzedni) powinien to wiedzieć. Przyjeżdżasz na spot, przywitasz się, zamienisz słowo ale normalne, że dłuższe dyskusje prowadzi się w poszczególnych grupach i nie ma o co srać żarem.
Co do imprez to normalne, że czasami część osób z klubu się spotyka poza spotem i nie zawsze jest to ugadane na forum - tak też było od zawsze i nikt nigdy nie widział w tym nic zdrożnego.
Część osób z forum ma praktycznie codziennie kontakt albo co weekend łazi na imprezy - tak też jest od kiedy pamiętam. Niektórzy znają się w klubie już prawie 10 lat i normalne, że znajomość wykracza poza forum.
Jak jest impreza klubowa i jest opisana na forum to też na taką chętnie idę.
Czemu jak mam ochotę spotkać się z 5 czy 10 osobami to mi nie wolno i jest to komentowane, że się z kimś innym nie chcę integrować czy widzieć? To nie jest prawda. Gdyby tak było to dawno już bym w klubie nie był.
Jeśli grupa stołeczna ma się częściej spotykać i coś organizować to niech będą takie inicjatywy odgórnie. To lepsze wyjście niż doszukiwanie się problemów, że ktoś się zorganizował i spotkał poza forum.
A więc - co do spotkania grudniowego!
Ja jestem w 100% za spotkaniem ale błagam aby nie był to weekend 4-6.12. Tydzień później jeśli innym też pasuje byłoby dla mnie super - wcześniej też git ale 4-6.12 dla mnie jest fatalnym terminem.
Co do grupek to tak jak pisali poprzednicy - grupki to normalna sprawa i każdy kto zna ten klub (i poprzedni) powinien to wiedzieć. Przyjeżdżasz na spot, przywitasz się, zamienisz słowo ale normalne, że dłuższe dyskusje prowadzi się w poszczególnych grupach i nie ma o co srać żarem.
Co do imprez to normalne, że czasami część osób z klubu się spotyka poza spotem i nie zawsze jest to ugadane na forum - tak też było od zawsze i nikt nigdy nie widział w tym nic zdrożnego.
Część osób z forum ma praktycznie codziennie kontakt albo co weekend łazi na imprezy - tak też jest od kiedy pamiętam. Niektórzy znają się w klubie już prawie 10 lat i normalne, że znajomość wykracza poza forum.
Jak jest impreza klubowa i jest opisana na forum to też na taką chętnie idę.
Czemu jak mam ochotę spotkać się z 5 czy 10 osobami to mi nie wolno i jest to komentowane, że się z kimś innym nie chcę integrować czy widzieć? To nie jest prawda. Gdyby tak było to dawno już bym w klubie nie był.
Jeśli grupa stołeczna ma się częściej spotykać i coś organizować to niech będą takie inicjatywy odgórnie. To lepsze wyjście niż doszukiwanie się problemów, że ktoś się zorganizował i spotkał poza forum.
A więc - co do spotkania grudniowego!
Ja jestem w 100% za spotkaniem ale błagam aby nie był to weekend 4-6.12. Tydzień później jeśli innym też pasuje byłoby dla mnie super - wcześniej też git ale 4-6.12 dla mnie jest fatalnym terminem.
Tydzień pózniej spoko, Lolek tez spoko
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
To są jakieś pomówienia, to nie byłem ja, to nie była moja ręka i w ogóle to mnie tam nie było A że lubię jak jest ciepło...Seba WWA pisze:Wieshaq, jakiego ty kalendarza używasz że u ciebie dopiero czerwiec?
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Dawno mnie nie było na forum a tu tyle się dzieje 😊 mam pytanie do całej grupy czy komuś naj....o prądu w kite? 😝jest w grupie konflikt Ale trzeba to rozwiązać. Jak nie będzie rozwiązania problemu to co stworzymy kolejny klub, następne forum? Niech każdy powie co mu się nie podoba. Dajmy sobie po razie i już. Po co to niszczyć. P.S jutro i na 11.12 będę p.s.2 do złośliwych póki co Alfa się nie psuje. (Nawet jak hejtujecie to i tak Was lubię) p.s 3. Róbmy tak żeby nowi przyjeżdżali i osoby, które sprzedały Nissany również. W końcu spotykamy sie tyle lat. Nie tylko dla samochodów Ale i dla atmosfery oraz towarzystwa. Zanudziłem więc kończę
Damy sobie po razie albo i więcej w końcu, to aż trzy "święta" w jednej imprezie i nie mam na myśli bójkibartek_nx pisze:Dajmy sobie po razie i już.
Nie złośliwy, tylko szczerybartek_nx pisze:...do złośliwych póki co Alfa się nie psuje.
Jak zwyklebartek_nx pisze:Zanudziłem ...
Do zobaczenia wieczorem o 19 z minutami w arkadii
No to ja cos dodam. Najwazniejsze aby byly posty, to dla nowych daje sygnal ze cos sie tu dzieje.
Takze, Nie len sie, byles na spocie - klep posta!
Proponuje aby moderator grupy na podstawie wpisow na forum okreslil osoby ktore byly w ostatnich 12 miesiacach(grudzien 2014-listopad 2015) najwiecej razy na spotach i podczas imprezy urodzinowej wreczyl "jakies" nagrody.
Do obowiazkow moderatora bym dodal, dodawanie min. jednej fotki ze spotu. Oczywiscie takiej ktora by raczej przyciagala nowe osoby
Inne marki OK, Grupki OK pod warunkiem otwartosci na nowe osoby.
PS. ja aktualnie jestem 550km na zachod wiec dzis mnie nie bedzie. Udanego spota!
Takze, Nie len sie, byles na spocie - klep posta!
Proponuje aby moderator grupy na podstawie wpisow na forum okreslil osoby ktore byly w ostatnich 12 miesiacach(grudzien 2014-listopad 2015) najwiecej razy na spotach i podczas imprezy urodzinowej wreczyl "jakies" nagrody.
Do obowiazkow moderatora bym dodal, dodawanie min. jednej fotki ze spotu. Oczywiscie takiej ktora by raczej przyciagala nowe osoby
Inne marki OK, Grupki OK pod warunkiem otwartosci na nowe osoby.
PS. ja aktualnie jestem 550km na zachod wiec dzis mnie nie bedzie. Udanego spota!
P10 1.6 SRi - od 2004r w akcji
Kia Picanto 1.1 benzynka - sprzedana, ale nadal w rodzinie
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?p=343154#343154
1. Ale kto, miałby te nagrody zasponsorować?kadi pisze:Proponuje aby moderator grupy na podstawie wpisow na forum okreslil osoby ktore byly w ostatnich 12 miesiacach(grudzien 2014-listopad 2015) najwiecej razy na spotach i podczas imprezy urodzinowej wreczyl "jakies" nagrody.
2. Listę obecności mam sprawdzać na spocie jak w podstawówce, a czy spóźnienia mam brać pod uwagę czy nie?
Zdjęcia są ale nie mam zgody na ich publikację
Ostatnio zmieniony 2015-11-11, 21:00 przez Seba WWA, łącznie zmieniany 1 raz.
Seba, nagroda typu zestaw w KFC to ja moge zasponsorowacSeba WWA pisze: 1. Ale kto, miałby te nagrody zasponsorować?
2. Listę obecności mam sprawdzać na spocie jak w podstawówce, a czy spóźnienia mam brać pod uwagę czy nie?
No chyba ze wolisz zeby to byla na przyklad przejazdzka autem modertora
Cos uniwersalnego i lokalnego np. karnet na myjke, plak, kupon na rabat 10% na czesci motoryzacyjne, czy srodek antykorozyjny - dla nissan manaiakow na pewno sie przyda
Widzisz, z postow powyzej wynika ze czasem trzeba kogos uszczypnac zeby klepnal posta. Jakiegokolwiek posta. A tu nie o to chodzi. Wiec zaproponowalem forme nagradzania.
To po co takie zdjecia ktorych nie mozna wrzucic na forum? Prywatna kolekcja? Wypier... toSeba WWA pisze: Zdjęcia są ale nie mam zgody na ich publikację
P10 1.6 SRi - od 2004r w akcji