Grupa Stołeczna
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Wieshaq, nosz jak jestes to mnie nie ma , bylo dzownic na cytrynowke bym wpadl jakos moze ;P
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka
Ostrzegam Cie bombel, Twoje gadanie bez sensu nie bedzie tolerowane. Na spotach sie przymilasz na forum ciagle masz jakis ból dupy.
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
Taka prawda :V
Sunny 1.6 16V - był
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Almera GTI - JEST ":D
viewtopic.php?t=18922&postdays=0&postor ... &start=120
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Misiek, tylko ze bombel, ma w uj racji , a Ty mu tu ostrzezenia slesz, a spoty sa po to zeby sie integrowac , ze wszystkimi !
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka
jaca V6 dawno Cię nie było. Trzeba stanąć razem i pogadać, a nie robić grupki.
Co do spotów %% to nikt nikomu nie zabrania się spotykać poza forum, tylko potem ludzie widzą na FB fotki otagowane jako spot nissanzone.pl i pytają gdzie była informacja, bo sami by chcieli wpaść.
Ja przy 2 dzieci nie mam czasu, ale jest sporo osób, które by chciały. Takim zachowaniem też się ludzi zniechęca
Co do spotów %% to nikt nikomu nie zabrania się spotykać poza forum, tylko potem ludzie widzą na FB fotki otagowane jako spot nissanzone.pl i pytają gdzie była informacja, bo sami by chcieli wpaść.
Ja przy 2 dzieci nie mam czasu, ale jest sporo osób, które by chciały. Takim zachowaniem też się ludzi zniechęca
bombel, to gdzie kto i z kim chodzi na piwo czy gdziekolwiek jest to jego sprawa a to że ktoś taguje zdjęcia ze spotkan jako nz to tez jego sprawa, tak czy nie ? Na forum nz nie było informacji o spocie więc to nie był spot nissanzone, i to że piszesz :
nie służy integracji klubowej wcale. Zacznij dostrzegać różnicę pomiedzy spotkaniami klubowymi a prywatnymi i nie siej fermentu na forum, nie zaprosili Cie ? Widocznie nie chcieli Cie widzieć na imprezie, smutne ? Raczej nie, takie życiebombel pisze:Niektórzy nie są zainteresowani integracją ze wszystkimi, że tak to powiem
Z Klubem Nissana od 2004 roku - ( NKP - NZ )
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Cenzura jak za komuny w tym temacie mozna tylko dziekować za wspaniały spot, dziekować za przewiezienie kogoś, za inne wspaniałe rzeczy które sie dzieja na spocie zadna inna dyskusja nie wchodzi w grę a jak juz napiszesz cos co nie spodoba sie moderatorowi z niedźwiedziem w awatarze to moze być koniec
bombel, przywróć wpisy które usunąłeś ludzie się denerwują
bombel, przywróć wpisy które usunąłeś ludzie się denerwują
A ja tam lubię motoryzacje i dlatego jestem na spotach
P10 1.6 SRi - od 2004r w akcji
Kia Picanto 1.1 benzynka - sprzedana, ale nadal w rodzinie
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?p=343154#343154
Kia Picanto 1.1 benzynka - sprzedana, ale nadal w rodzinie
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?p=343154#343154
Tu nie chodzi o to że było jakieś spotkanie bez oficjalnej informacji na forum czy fb ale o sam fakt że tworzą się jakieś dziwne podziały.
Jedni znają się dłużej niż inni ale to nie znaczy że nie możemy stanąć w jednej grupie i pośmiać się z hondziarzy. A jak już przy hondziarzach jesteśmy, to ich spoty tak właśnie wyglądają 100 samochodów i 50 malych grupek. Tego chcecie?
Przypominam że tworzymy społeczność i dlatego niektórym zależy bardziej niż innym na tym żeby ten klub się rozwijał.
jaca V6, druga sprawa, to taka że nie ma chętnych do dyskusji. Gdyby nie wpisy że było fajnie i dzikujemy za spota, to temat by dawno umarł.
Jedni znają się dłużej niż inni ale to nie znaczy że nie możemy stanąć w jednej grupie i pośmiać się z hondziarzy. A jak już przy hondziarzach jesteśmy, to ich spoty tak właśnie wyglądają 100 samochodów i 50 malych grupek. Tego chcecie?
Przypominam że tworzymy społeczność i dlatego niektórym zależy bardziej niż innym na tym żeby ten klub się rozwijał.
jaca V6, druga sprawa, to taka że nie ma chętnych do dyskusji. Gdyby nie wpisy że było fajnie i dzikujemy za spota, to temat by dawno umarł.
Seba WWA, to Ty jestes moderatorem grupy i to Ty za jej rozwoj odpowiadasz, policz jak czesto pojawiasz sie z jakimkolwiek wpisem w temacie, raz w miesiacu po spocie ? Czy tez nie zawsze, nie dziw sie ze jest taka sytuacja, ile razy wyszedles z jakas inicjatywa ? I jakie byly jej rezultaty ? Samo sie nie zrobi, przeskanuj swoja dzialalnosc i wyciagnij wnioski.
Nic skanować nie muszę. Zawsze przed spotem dawałem info ze dwa razy minimum.
Cały poprzedni rok spotykaliśmy się na piwie i plackach. Informacja o tych spotkaniach była w dwóch tematach i na fb no i jeszcze mailing, frekwencja na tych spotach była spora bo ok 30 osób przyjeżdżało. Ale miejscówka się zamknęła i spotkania przeniosły się do BK przy M1 o czym też pisałem. Nie wszystkim to pasowało dlatego nic się w tym temacie nie dzieje. Było nawet organizowana sesja do kalendarza, o której też pisałem, a przyjechało 5 samochodów.
W tym roku zaczęliśmy się spotykać pod stadionem w czwartki jak było ciepło i też o tym była informacja- może rzadziej ale była.
Widzisz problem jest ale dyskutują tylko dwie osoby i tak jest z każdym tematem.
Dlatego ograniczyłem się do informowania o spotach bo odzew był żaden, a w grupie stołecznej mamy 97 osób i co jakiś czas nas przybywa.
Cały poprzedni rok spotykaliśmy się na piwie i plackach. Informacja o tych spotkaniach była w dwóch tematach i na fb no i jeszcze mailing, frekwencja na tych spotach była spora bo ok 30 osób przyjeżdżało. Ale miejscówka się zamknęła i spotkania przeniosły się do BK przy M1 o czym też pisałem. Nie wszystkim to pasowało dlatego nic się w tym temacie nie dzieje. Było nawet organizowana sesja do kalendarza, o której też pisałem, a przyjechało 5 samochodów.
W tym roku zaczęliśmy się spotykać pod stadionem w czwartki jak było ciepło i też o tym była informacja- może rzadziej ale była.
Widzisz problem jest ale dyskutują tylko dwie osoby i tak jest z każdym tematem.
Dlatego ograniczyłem się do informowania o spotach bo odzew był żaden, a w grupie stołecznej mamy 97 osób i co jakiś czas nas przybywa.
Seba WWA pisze:Tu nie chodzi o to że było jakieś spotkanie bez oficjalnej informacji na forum czy fb ale o sam fakt że tworzą się jakieś dziwne podziały.
Co do Hondziarzy to ja jako jedyny Nissan sie na nich pojawiam i jest 25 samochodow i 12,5 grupek
Sunny 1.6 16V - był
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Panie i Panowie, prosiłbym o spokój i zakończenie sporów, w przedszkolu nie jesteśmy.
Po swojej grupie też widzę, że są grupki, ale jako mod grupy, staram się na spocie z każdym zamienić choć z 10 słów. No ale niestety, tworzenia grupek nie da się uniknąć. Tak było, jest i będzie.
Tydzień i dzień przed spotem każdy dostaje info o spocie, miejscu i godzinie
Po swojej grupie też widzę, że są grupki, ale jako mod grupy, staram się na spocie z każdym zamienić choć z 10 słów. No ale niestety, tworzenia grupek nie da się uniknąć. Tak było, jest i będzie.
Tydzień i dzień przed spotem każdy dostaje info o spocie, miejscu i godzinie
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
- Niewinna
- fanatyk nissana
Bombel po co pierdzielisz takie głupoty?bombel pisze:Niektórzy nie są zainteresowani integracją ze wszystkimi, że tak to powiem
Jeśli robisz urodziny zapraszasz znajomych z klubu i opisujesz "Nissanzone" to też reszta ma mieć pretensje że ich nie zaprosiłeś?! Czy ktoś ma pretensje o to?
Ludzie pytali się o jakieś wyjście %%% i cisza...
Grupki były zawsze. I zawsze będą. Nie będę wspominać kto zaczął organizować spoty "East"...bombel pisze: jedyny ból to, to, że porobiły sie jakieś grupy, które wspólnie sie nie mogą dogadać, a to odgania nowych od przyjeżdżania, a na spotach próbuje połączyć ludzi by razem stanęli i pogadali. Zakończmy ten temat bo jest bez sensu
Seba WWA pisze: Jedni znają się dłużej niż inni ale to nie znaczy że nie możemy stanąć w jednej grupie i pośmiać się z hondziarzy.Przypominam Ci, że niektórzy w klubie mają Hondy
Jedni się znają dłużej i to normalne że mają wspólne tematy.
I powtarzam że głupie gadanie nic tu nie pomaga- trzeba działać.
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA" !
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
Wtedy nie oznaczam jako NISSANzoneNiewinna pisze:Jeśli robisz urodziny zapraszasz znajomych z klubu i opisujesz "Nissanzone" to też reszta ma mieć pretensje że ich nie zaprosiłeś?!
To właśnie proponuje odszukać. Zaczął organizować kolega THEANT, który miał blisko do M1. Spoty sie przyjęły i tak zostało. Potem jednak kolega przestał się udzielać i na nowym forum wyszło, że ja założyłem temat, więc może czas to wyjaśnić, a nie powtarzać zasłyszane kłamstwo. Poza tym spoty EAST SIDE nie odbierają ludzi na pierwszo piątkowych, a są osoby, które są tu i tuNiewinna pisze:Grupki były zawsze. I zawsze będą. Nie będę wspominać kto zaczął organizować spoty "East"...
Zakończmy więc wojnę i po ludzku się zjednoczmy.Niewinna pisze:I powtarzam że głupie gadanie nic tu nie pomaga- trzeba działać.
to kiedy ten %%?
- Niewinna
- fanatyk nissana
Seba możesz wysłać PW do wszystkich- może jeszcze ktoś się wypowie?Szymeq pisze:Proponuje 4 grudnia przed mikołajkami !
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA" !