Grupa Świętokrzyska
Ratuj tą grupę ratuj może będę pugiem w poniedziałek w ck to zawinę do Ciebie pod hacjende
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- Robert RS13
- stały bywalec
- Robert RS13
- stały bywalec
zlocik się odbył Były 4 samochody w tym jeden nissan , mój Było na prawdę fajnie . Teraz tylko dogadać ewentualnie sprawę z tymi gokartami o których mówił Robert i będzie fajnie Uchwyciłem tylko dwie fotki
Moje nismo i mazda Pokem'a
I golfolot kolegi od s13
Trzeba treaz wyznaczyć datę kolejnego spota . Może tak jak pokem mówiłeś w każda pierwszą niedzielę miesiąca ?
Moje nismo i mazda Pokem'a
I golfolot kolegi od s13
Trzeba treaz wyznaczyć datę kolejnego spota . Może tak jak pokem mówiłeś w każda pierwszą niedzielę miesiąca ?
SPRZEDAM Dwu Tłoczkowe Big Break Kit'y do b13/n14/n15 . Więcej info PW
- Robert RS13
- stały bywalec
było całkiem przyjemnie a tak z gokardami możemy coś ustalić za tydzień np. jacyś chętni ?
pierwszy przejazd 35zł (no chyba że ktoś ma swoją kominiarke mo 30zł (może być taka z napadów na bank ))
każdy kolejmy 25 zł
[ Dodano: 2012-09-18, 17:37 ]
no i jak znadzie sie ktoś chętny w ten weekend na gokarty ??!!!
pierwszy przejazd 35zł (no chyba że ktoś ma swoją kominiarke mo 30zł (może być taka z napadów na bank ))
każdy kolejmy 25 zł
[ Dodano: 2012-09-18, 17:37 ]
no i jak znadzie sie ktoś chętny w ten weekend na gokarty ??!!!
mam sporo częśći do s13, s14a
swapy, naprawy itd PW
swapy, naprawy itd PW
Może ja bym sie wybrał Kiedy ? Znajdą gokarta na mój rozmiar
Robert jedziesz na ogólno polski zlot TK na wyrazowie ? Bo ja chyba zabiorę siez kolegą który przyjechał golfem
Fajnie wszyscy reagowali jak obok jechała honda ''Poszłaaaaaaa stąd '' "fuuuuuuuuuuuu"
[ Dodano: 2012-09-23, 17:42 ]
Ludziska jak robimy z datą spotów w każdą pierwszą niedzielę miesiąca , godzina i miejsca to samo co ostatnio ?? Na następnym spocie będą już dwie s13 może polata się coś bokiem
Robert jedziesz na ogólno polski zlot TK na wyrazowie ? Bo ja chyba zabiorę siez kolegą który przyjechał golfem
Fajnie wszyscy reagowali jak obok jechała honda ''Poszłaaaaaaa stąd '' "fuuuuuuuuuuuu"
[ Dodano: 2012-09-23, 17:42 ]
Ludziska jak robimy z datą spotów w każdą pierwszą niedzielę miesiąca , godzina i miejsca to samo co ostatnio ?? Na następnym spocie będą już dwie s13 może polata się coś bokiem
- Robert RS13
- stały bywalec
Przypominam ze w niedziele spocik !
Edit .
Czekałem ponad 30min i nikogo nie było ...
Ale za to podjechał ktos takim oto cudem ...Raczej nie na spot , bo widział mojego nissana i zawiną się szybko do sklepu Setka w środku miała pełno papieru toaletowego , chyba gdzieś promocja była ... A ja sobie polatałem na ręcznym po mokrym parkingu szkoda że nikogo nie było ... -,-
Czerwony DS , z pomalowanym listwami w kolor i w połowie czerwonym wnętrzem np. środki foteli czy też środek DS'owskiej kierownicy . Do tego jeszcze antena ala płetwa rekina z BMW
Edit .
Czekałem ponad 30min i nikogo nie było ...
Ale za to podjechał ktos takim oto cudem ...Raczej nie na spot , bo widział mojego nissana i zawiną się szybko do sklepu Setka w środku miała pełno papieru toaletowego , chyba gdzieś promocja była ... A ja sobie polatałem na ręcznym po mokrym parkingu szkoda że nikogo nie było ... -,-
Czerwony DS , z pomalowanym listwami w kolor i w połowie czerwonym wnętrzem np. środki foteli czy też środek DS'owskiej kierownicy . Do tego jeszcze antena ala płetwa rekina z BMW
Spot odwołany .... Brak chętnych
Może w następnym miesiącu uda się coś zorganizować
EDIT
Jest ktoś chętny na mini spocik 11.11 na shellu obok Galerii echo ? Lista chętnych :
1. BeNeK
2. dejwi z TurboKillers'ów
3. Wiszene z TurboKillers'ów
4.Larsen z TurboKillers'ów
Może w następnym miesiącu uda się coś zorganizować
EDIT
Jest ktoś chętny na mini spocik 11.11 na shellu obok Galerii echo ? Lista chętnych :
1. BeNeK
2. dejwi z TurboKillers'ów
3. Wiszene z TurboKillers'ów
4.Larsen z TurboKillers'ów
Witam.
Zbieramy wpłaty i zamówienia na kalendarze. Sa to kalandarze 13 stronnicowe A3. Potrzeba co najmniej 100 szt by ruszyć z produkcją. Więcej info:
viewtopic.php?t=10437&start=0
Zbieramy wpłaty i zamówienia na kalendarze. Sa to kalandarze 13 stronnicowe A3. Potrzeba co najmniej 100 szt by ruszyć z produkcją. Więcej info:
viewtopic.php?t=10437&start=0
Dzięki wielkie mimier ! Będę robił wszystko co w mojej mocy aby było coraz lepiej .mimier pisze:Miło mi powitać nowego Moderatora Grupy. Został nim BeNeK
Mam nadzieję, że dzięki temu nasza Grupa będzie się dalej prężnie rozwijała tak jak to było pare lat temu.
Gratuluję!!!
Oficjalnie witam jak Moderator Naszej grupy
To tak na początek . Proponuję wydrukowanie ulotek naszego forum , na spocie zostaną przeze mnie rozdane o ile uda mi się gdzieś to wydrukować , chyba że któryś z forumowiczów może gdzieś nie odpłatnie wydrukować coś takiego ?
Mam ze 30 wydrukowanych to jak będę w ck to Ci podrzucę.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
mimier pisze:Miło mi powitać nowego Moderatora Grupy. Został nim BeNeK quote]
Gratuluję BeNeK... objęcia tej ważnej funkcji... dużo sukcesów w reaktywacji 3koron... good luck...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
Tomek g35c pisze:mimier pisze:Miło mi powitać nowego Moderatora Grupy. Został nim BeNeK quote]
Gratuluję BeNeK... objęcia tej ważnej funkcji... dużo sukcesów w reaktywacji 3koron... good luck...
Dzięki
Staram się , tylko jak sam widzisz zainteresowanie naszą grupą jest kompletnie zerowe ... Zostałem tylko ja i kolega Pokem Ale trzeba zrobić wszystko co by naszą grupę postawić na nogi , już widzę że nie będzie to łatwe .
To jak następny spot 3 lutego ? Zaproszę jeszcze chłopaków z turbokillers'ów Na pewno ktoś wpadnie