Grupa Czestochowska
To my dziękujemy Wam za wizytę......... szkoda tylko, że z naszej strony była tak mała frekwencja. Wypada również przeprosić za spóźnienieKct pisze:Dzięki za przyjęcie, musicie nam troszke wybaczyć brak ogłady, ze wsi jesteśmy to sie zdarza wiochy narobić
Widzę również, że niepotrzebnie zdradziłem skrót SCZ bo coś czuję, że będziecie mi to często wypominać
Filmik jak coś to poproszę na megaszalony@gmail.com
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Jak widzisz przez wakacje ciężko ekipę zebrać. Muszę wskoczyć do Was na forum, bo coś widziałem, że się ekipa jakaś szykuje na Kamień ŚląskiShcopek pisze:Witam Panie i Panów. Byliby chętni wpaść do nas do Myszkowa w piątek o 19:00?
Spotkanko trzeba by chyba przełożyć na następny tydzień, bo jeszcze część klubowiczów się wczasuje
Czyli co zapisy na termin 7.09.2012r
1.Szalony
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Szalony, na Kamień niestety nie jedziemy. Będziemy tego samego dnia na Wyrazowie. A jakby ktoś się dziś przed wieczorem nudził, to zapraszamy do Myszkowa na spot o godzinie 19:00 na parking koło wiaduktu (ul. Słowackiego). Tu na mapce macie zaznaczone miejsce:
http://goo.gl/maps/9uy3v
http://goo.gl/maps/9uy3v
JDM
hmm... lista..
1.Szalony
2.Shcopek (wstępnie)
3.mody19933
4.Tuśka
Już się nie mogę doczekać aż Was zobaczę i ucałuję te Wasze paskudne mordki
ps. Szalony nie bądź już na mnie zły... wiesz, że Cię... ups Oktan to przeczyta hehehe
1.Szalony
2.Shcopek (wstępnie)
3.mody19933
4.Tuśka
Już się nie mogę doczekać aż Was zobaczę i ucałuję te Wasze paskudne mordki
ps. Szalony nie bądź już na mnie zły... wiesz, że Cię... ups Oktan to przeczyta hehehe
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan