Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
tak jak pisalem 26 marca w sobote godzina mysle ze stala czyli 1300 no chyba ze pasuje wam inaczej ...a miejsce tez mozna zmienic ...ale glebokie mi sie wydajhe najlepszym miejscem bo mozna autami podjechac pod samego grila ...tamto miejsce kolo arkonki tez spoko ale nie mozna przy autach postac
w sprawie gadzetow mieliscie mi sie przypomniec na priw ...zrobila to tylko jedna osoba ...naklejki przyjada z bomblem takze luzik ...a podkladki musze zamowic tylko nie wiem ile
uleńka pisze:Mi to niech lepiej nic nie wypada i niech z Bomblem przyjeżdża
[ Dodano: 2011-03-22, 17:45 ]
a co powiecie jakby spot w sobote byl troche wczesniej ? bo mam o 16.20 mecz w podjuchach i musze jechac tam troche szybciej ...
P.S. JAdę dzisiaj sobie w korku w Wawie i patrze jakaś niebieska Primera P10. Podjeżdżam bliżej a tam KADI Pozdro dla niego, oczywiście podzwonione
ja tam nie wiem jak wy ale %%%% nie pije pogadamy na spocie na glebokim ...ale nie wiem jak to bedzie bo chyba bede mial gosci z gorzowa wiec mozliwe ze nie bede dostapny wieczorem ...ale wy jak najbardziej sie mozecie spotkac
spoko bedziemy ...a tak robiac OT ( w koncu modowi wolno )
Amone jutro bede wiedzial odnoscie tego tematu o ktorym gadalismy ...ale mysle ze sie dogadacie jakos ...jutro bede znal wiecej szczegolow bo dzisiaj juz zamykali bude
ffliper pisze:Witam serdecznie..... trochę czasu minęło od mojej ostatniej wizyty na spocie...no nawet się brymka zmieniła, ale oczywiście tez na NYSKE:))).
Jeśli ten spocik jutro aktualny to mam nadzieje, że uda mi się przyjechać - jak siła wyższa pozwoli, pozdrawiam wszystkich.
spot jest o 13.00 tam gdzie zawsze tzn polana wolczkowska kolo glebokiego