[N14] Muli przy 2k obrotów
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
[N14] Muli przy 2k obrotów
Witam ponowie od jakiegoś czasu borykam się z problemem zamulania w okolicy 2 k obrotów .
Do tej pory wymieniłem świece przewody (dla ścisłości bosch) dalej to samo sprawdziłem tps na luzie silnik ciepły 0.36v przepławka 1.62v. i tu moje pytanko co jeszcze może mieć wpływ na takie zachowanie .Diagnoza na zworkę też nic nie pokazała wyświetla 55 . Wcześniej miałem problem tyle że przy 4 k Z reszta pisałem o tym na forum ale ustąpił wymieniłem palec i kopułkę i było ok .
Do tej pory wymieniłem świece przewody (dla ścisłości bosch) dalej to samo sprawdziłem tps na luzie silnik ciepły 0.36v przepławka 1.62v. i tu moje pytanko co jeszcze może mieć wpływ na takie zachowanie .Diagnoza na zworkę też nic nie pokazała wyświetla 55 . Wcześniej miałem problem tyle że przy 4 k Z reszta pisałem o tym na forum ale ustąpił wymieniłem palec i kopułkę i było ok .
- marcinnn64
- nowy na forum
- marcinnn64
- nowy na forum
Nie auto nie modzone na razie nic .Mam i chce założyć kolektor 73c ale puki nie zrobię porządku z tym to nic z tego . Rysiu83 masz racje o tym nie pomyślałem sprawdzę to . Auto ogólnie chodzi równo .Mam pytanko z innej beczki mianowicie wtryskiwacze LPG . Kończą się moje regfasty nie chce ich już regenerować ani ich widzieć na oczy i teraz myśle co by tu wstawić w ich miejsce mam coś takiego http://www.drypa.pl/produkt1227_WTRYSKI ... elone.html ale nie czy to zda egzamin czy kupić coś innego .