Witam,
Pojawił mi się następujący problem w nissanie note: ze stacyjki wystaje metalowy element i nie można włożyć kluczyka.
Wygląda to na coś co wysunęło się ze stacyjki. Czy ktoś z Kolegów miał może problem z zablokowaniem wkładania kluczyka do stacyjki?
Z góry dziękuję za pomoc.
Marek
[Note] Blokada wkładania kluczyka do stacyjki.
Moderator: Zielkq
Nie wiem czy ktoś miał taki problem jak Ty, ale poczytaj tu - też problem ze stacyjką, tylko inny:
viewtopic.php?t=3205
viewtopic.php?t=3205
Nie ma szans na normalne użytkowanie stacyjki.Mnie też się posypała i żeby jakoś jeździć składali ją ponad dwie godziny,na bank masz stacyjkę do wymiany.Note na gwarancji?
Zestaw siłowników do podnoszenia maski Qashqai J10 i J11 ,X Trail T-31 T-32chcesz wiedzieć więcej info na PW
viewtopic.php?t=18075
viewtopic.php?t=18075
Re: Blokada wkładania kluczyka do stacyjki.
Witam,
Dziękuję za odpowiedź.
Samochód jest na gwarancji. Muszę chyba zadzwonić na assistance żeby go przewieźli do serwisu, bo chyba na miejscu nie wymieniają stacyjki.
Dziękuję za odpowiedź.
Samochód jest na gwarancji. Muszę chyba zadzwonić na assistance żeby go przewieźli do serwisu, bo chyba na miejscu nie wymieniają stacyjki.
Tylko to pozostaje,tylko nie daj się wrobić że to ktoś próbował Ci się włamać bo będziesz płacił za wymianę!Po prostu przy wyjmowaniu kluczyka coś wyskoczyło i klapa,tego się trzymaj.
Zestaw siłowników do podnoszenia maski Qashqai J10 i J11 ,X Trail T-31 T-32chcesz wiedzieć więcej info na PW
viewtopic.php?t=18075
viewtopic.php?t=18075