[Sunny] Sunny GTi by sliwka1232
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Upy, upy!
Założone nowe poduszki przód i tył, obie zalane klejem do szyb. Nie odczuwam jakiejś twardosci w tym połączeniu.
Prócz tego mając w planach jakies pojezdzawki zakupiłem przypadkowo fele w fajnej kasie, ori OZ z oponami do upalenia o czym zaraz będzie mowa
oraz kierownica z nabą od kolegi eMeS
I to juz z upalania, niestety wiecej zdjęc nie mam, są onboardy ale rozmiar spory. Wypad na Szkolenie doskonalenia techniki jazdy z APGR - Amatorską Podkarpacką Grupą Rajdową. Mega udany wyjazd, zajarany jestem strasznie po pierwszym razie Tor ma nawierzchnie asfaltową ale kamienistą - opony lecą szybko. Zrobione 70km, z 6 mm bieznika zostalo moze z 2mm i powyrywane kawalki gumy na bokach opon ale warto było, na obecnych lekkich kątach i zbienosci bardziej na oko czasy rowne z subaru gt, drugim subaru cos kolo 300 KM ( to na bialej feli ze zdjęcia), focus ST 250 KM zostawał sporo w tyle ( tez na foto). Nic sie nie wysypało, moze poza urwanymi trytkami ktore trzymają akumulator
Więc własnie, ma ktoś mocowanie aku na sprzedaz????
Założone nowe poduszki przód i tył, obie zalane klejem do szyb. Nie odczuwam jakiejś twardosci w tym połączeniu.
Prócz tego mając w planach jakies pojezdzawki zakupiłem przypadkowo fele w fajnej kasie, ori OZ z oponami do upalenia o czym zaraz będzie mowa
oraz kierownica z nabą od kolegi eMeS
I to juz z upalania, niestety wiecej zdjęc nie mam, są onboardy ale rozmiar spory. Wypad na Szkolenie doskonalenia techniki jazdy z APGR - Amatorską Podkarpacką Grupą Rajdową. Mega udany wyjazd, zajarany jestem strasznie po pierwszym razie Tor ma nawierzchnie asfaltową ale kamienistą - opony lecą szybko. Zrobione 70km, z 6 mm bieznika zostalo moze z 2mm i powyrywane kawalki gumy na bokach opon ale warto było, na obecnych lekkich kątach i zbienosci bardziej na oko czasy rowne z subaru gt, drugim subaru cos kolo 300 KM ( to na bialej feli ze zdjęcia), focus ST 250 KM zostawał sporo w tyle ( tez na foto). Nic sie nie wysypało, moze poza urwanymi trytkami ktore trzymają akumulator
Więc własnie, ma ktoś mocowanie aku na sprzedaz????
Ostatnio zmieniony 2016-08-18, 18:08 przez sliwka1232, łącznie zmieniany 2 razy.
- sliwka1232
- fanatyk nissana
- sliwka1232
- fanatyk nissana
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Oj tak, temat rzeka
sliwka1232, po prostu wybierz to co jest dla ciebie stosowne
Przykładowo:
to co podał rz+ valvo, gulf, Eni/Agip, shell, millers, LM, total, Fuchs itd.
Oby było fully minimum PAO
praktyka pokazuje, że na wszystkim SRka jeździ
Ważne, żeby zapodać płukankę i wlać opowiednią ilość oleju. Ja wlewam na maxradełka na miarce
sliwka1232, po prostu wybierz to co jest dla ciebie stosowne
Przykładowo:
to co podał rz+ valvo, gulf, Eni/Agip, shell, millers, LM, total, Fuchs itd.
Oby było fully minimum PAO
praktyka pokazuje, że na wszystkim SRka jeździ
Ważne, żeby zapodać płukankę i wlać opowiednią ilość oleju. Ja wlewam na maxradełka na miarce
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
- sliwka1232
- fanatyk nissana
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Tak a przedstawicielką jest Monia z którą jeżdżę na szkolenia
[ Dodano: 2017-04-13, 18:37 ]
Wkońcu pokusiłem sie o hamownie:
nie podoba mi sie AFR, pomiar na PB - paliwo Vpower 100 Racing: jakies sugestie?
[ Dodano: 2017-04-13, 18:37 ]
Wkońcu pokusiłem sie o hamownie:
nie podoba mi sie AFR, pomiar na PB - paliwo Vpower 100 Racing: jakies sugestie?
Ostatnio zmieniony 2017-04-15, 17:06 przez sliwka1232, łącznie zmieniany 1 raz.
- Modzelitto
- fanatyk nissana
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Modzelitto: nawet na 100% wracałem akurat z upalanie na torze w Biłgoraju widziałem, zwróciłem uwagę i wiedziałem ze skądś auto kojarzę szkoda że sie nie spykneliśmy gdzieś.
Jeżeli auto nie zostanie sprzedane bo i taka opcja jest to pojedzie na strojonko i pasuje cos jeszcze podłubac żeby wyszło +- 170 KM. Niuta też by sie więcej przydało.
Ad@mus jakieś sugestie?
Rz mówisz i masz
Jeżeli auto nie zostanie sprzedane bo i taka opcja jest to pojedzie na strojonko i pasuje cos jeszcze podłubac żeby wyszło +- 170 KM. Niuta też by sie więcej przydało.
Ad@mus jakieś sugestie?
Rz mówisz i masz
Miło popatrzeć, że sunny trafił w tak dobre łapki i dostał druga młodości;) szkoda, że moje eGT nie spotkał taki los Od siebie dodam jak sytuacja nie zmusza i hajs nie pili to ja bym nie sprzedawał Już ich więcej nie będzie a i tak od czasu do czasu bedzie pojawiała sie wizja posiadania starego hh
P10eGT->N14GTi 5d
OCTAVIA 1RS oem+
OCTAVIA 1RS oem+
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Tu jeszcze jakiś filmik z ostatniego wypadu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cESy-3J_3WA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cESy-3J_3WA[/youtube]
- sliwka1232
- fanatyk nissana
- sliwka1232
- fanatyk nissana
- sliwka1232
- fanatyk nissana
Ja też mam, tydzien temu właśnie poskładałem i wszystko juz jest jak nalezy srodkowe halogeny te dalekosiezne jedynie nie zostaly zalozone, chyba mi sie bardziej podoba bez
[ Dodano: 2017-09-17, 20:10 ]
Nissan sprzedany, pojechał do Wrocławia nowy własciciel jest już na forum Wygląda mi że auto trafiło w bardzo dobre ręce a nowemu wlascicielowi banan z japy nie schodzi, 1,2 bieg leci rowno z scirroco 350 KM . Mój temat można zamknąć. A ja zakupiłem clio sport
[ Dodano: 2017-09-17, 20:10 ]
Nissan sprzedany, pojechał do Wrocławia nowy własciciel jest już na forum Wygląda mi że auto trafiło w bardzo dobre ręce a nowemu wlascicielowi banan z japy nie schodzi, 1,2 bieg leci rowno z scirroco 350 KM . Mój temat można zamknąć. A ja zakupiłem clio sport