Tutaj się witamy :)
- Turbo Zeppelin
- nowy na forum
Broda240z witamy na forum
Najbliższy zlot to Zlot Dolnośląski we Wrocławiu viewtopic.php?p=353753#353753 - tak więc zapraszam
Najbliższy zlot to Zlot Dolnośląski we Wrocławiu viewtopic.php?p=353753#353753 - tak więc zapraszam
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
kefir, czesc
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
gaseb, witamy i zapraszamy dzisiaj na spota na Bemowo: viewtopic.php?t=250&view=newest
Cześć Wszystkim!
Mam na imię Tomek, od niecałego miesiąca jestem posiadaczem srebrnej Primery Hatchback r. 99 1.6 .
To de facto moje pierwsze auto (przez tydzień miałem jeszcze Forda Fiestę Mk4 r 97 ).
Żeby się nie rozwodzić i dodać wątek personalny - jestem programistą (web) i od ub roku endurowcem/downhillowcem - pięknie wchodzą dwa rowery do hatchbackowej Primery
Jestem z Wrocławia, ale regularnie bywam w Warszawie, a i mieszkać 9mc mi się w niej zdarzyło.
Mam na imię Tomek, od niecałego miesiąca jestem posiadaczem srebrnej Primery Hatchback r. 99 1.6 .
To de facto moje pierwsze auto (przez tydzień miałem jeszcze Forda Fiestę Mk4 r 97 ).
Żeby się nie rozwodzić i dodać wątek personalny - jestem programistą (web) i od ub roku endurowcem/downhillowcem - pięknie wchodzą dwa rowery do hatchbackowej Primery
Jestem z Wrocławia, ale regularnie bywam w Warszawie, a i mieszkać 9mc mi się w niej zdarzyło.
tmk1, witamy na forum
Zapraszam od razu do tematu grupy dolnośląskiej i na spoty: viewtopic.php?t=12227&start=0
oraz na II Zlot Dolnośląski: viewtopic.php?t=16830&start=0
Pozdrawiam
Zapraszam od razu do tematu grupy dolnośląskiej i na spoty: viewtopic.php?t=12227&start=0
oraz na II Zlot Dolnośląski: viewtopic.php?t=16830&start=0
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
marcin623, cześć
Podróże małe i duże