Tutaj się witamy :)
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich,
Co prawda jeszcze nie posiadam Nissana ale poniekąd z marką jestem związany od lat ponieważ od 2007 jeżdzę samochodami marki Infiniti. Piersze było G35 Coupe a obecnie jest FX35. Nissana Quashqai szukam dla żony
Pozdrawiam
Remigiusz
Co prawda jeszcze nie posiadam Nissana ale poniekąd z marką jestem związany od lat ponieważ od 2007 jeżdzę samochodami marki Infiniti. Piersze było G35 Coupe a obecnie jest FX35. Nissana Quashqai szukam dla żony
Pozdrawiam
Remigiusz
Re: Tutaj się witamy :)
Czesc,
Łukasz z Dąbrowy Górniczej posiadacz infiniti q50
Łukasz z Dąbrowy Górniczej posiadacz infiniti q50
Hej
Od maja 2018 jestem posiadaczem Micry K11 1.0 z... 1996. Samochód spełnia moje oczekiwania z nawiązką mimo swojego zaawansowanego wieku (stan techniczny b.dobry). Tylko lać benzynę i jeździć
Od maja 2018 jestem posiadaczem Micry K11 1.0 z... 1996. Samochód spełnia moje oczekiwania z nawiązką mimo swojego zaawansowanego wieku (stan techniczny b.dobry). Tylko lać benzynę i jeździć
Cześć Wszystkim "Nowym" na forum, powiedział stary wilk młodym wilkom
Z Klubem Nissana od 2004 roku - ( NKP - NZ )
Witam
OD kilkunastu dni jestem posiadaczem czołgu T30. Pozwolę sobie zapytać o coś lub jeśli będę mógł pomóc też to zrobię oczywiście
OD kilkunastu dni jestem posiadaczem czołgu T30. Pozwolę sobie zapytać o coś lub jeśli będę mógł pomóc też to zrobię oczywiście
Siemka wszystkim
Witam wszystkich. Planuje w najblizszym czasie stać się szczęśliwym posiadaczem Patrola. Nie ukrywam iż licze ze znajdę tu wskazówki pomocne przy dokonaniu właściwego wyboru.
Witam wszystkich!
Prawdopodobnie w niedługim czasie zacznę jeździć Terrano II 2,7 TDi. Mam nadzieję, że dzięki Waszej wiedzy i doświadczeniu nie popełnię błędu przy wyborze.
Prawdopodobnie w niedługim czasie zacznę jeździć Terrano II 2,7 TDi. Mam nadzieję, że dzięki Waszej wiedzy i doświadczeniu nie popełnię błędu przy wyborze.
Siema wszystkim, stałem się posiadaczem z31 bez turbo 84r, klasykami pasjonuje od dobrych 14 lat głownie bmw e28 których miałem kilka, ale zawsze gdzieś tam w głowie przechodził plan na projekt z31 i się zaczeło Ktoś może mi zdradzić sekret dlaczego tak Ciężko trafić namiar na jaki kolwiek pakiet bodykit? Kaminari bądź cokolwiek , już łatwiej ogarnąć pakiet m5 pfeba zender itd do rekina jak trafić cokolwiek do 3setki , a może już jestem za stary i ślepy
Pozdrawiam wszystkich i biorę sie za przeszukiwanie forum!
Pozdrawiam wszystkich i biorę sie za przeszukiwanie forum!
To jest właśnie NISSAN. Jak coś do tego jest to albo poza granicami naszego kraju albo znika zaraz po tym jak się pojawi na jakimś naszym portalu. Niestety, to nie jest BMW, do którego części u nas jest sporo lub u naszych bliskich zachodnich sąsiadów.
Witamy, witamy
Zapraszamy do chwalenia się swoimi zabawkami
Zapraszamy do chwalenia się swoimi zabawkami
E28 m60 v8 manual , e28 s38 (m5) polonez z silnikiem m54b30 z bmw x5 , E 28 z silnikiem z emki sprzedane, e28 z po swapie na v8 w lany poniedziałek mieliśmy wypadek, obecnie składam kolejny miesiąc borewicza , no i wreszcie wpadła 3setka , będzie szeroka i bardzo wredna
e28 swap m60
e36 m50 dołożone turbo (podawał jak wsciekły)
fso
e30 wąska lampa którą za miesiąc wystawiam na sprzedaż (Pieniążki pójdą na ogarnięcie z31)
e34 2.5TDs ile ja przy nim nerwów i zdrowia straciłem Ale robote robił
To w sumie tyle z najaktualniejszych tematów, reszty która rozeszła się po Polsce nie będę wklejał i robił bałaganu
Jak się zabiorę za Nissana to na pewno coś tam powklejam, nie ukrywam ze wolnossak wyleci z pod maski, i standardowo wpadnie coś z rodziny bmw albo m60 (V8) bądź rzędowe 6 m50 z dołożonym turbo jak w moim (już byłym) e36
Kurcze gdyby ktoś miał dokładkę chociaż przód do z31 to by był sukces , aż się dziwię że nikt nie klepie laminatów? chyba sam coś ulepie , może dół podejdzie z supry mk3? Drugi problem, to rozstaw 4x114.3 (początek produkcji) też skromny wybór. Ale są dystanse zmieniające rozstaw itd, może zmiana piasty na 5x114 się okaże
e36 m50 dołożone turbo (podawał jak wsciekły)
fso
e30 wąska lampa którą za miesiąc wystawiam na sprzedaż (Pieniążki pójdą na ogarnięcie z31)
e34 2.5TDs ile ja przy nim nerwów i zdrowia straciłem Ale robote robił
To w sumie tyle z najaktualniejszych tematów, reszty która rozeszła się po Polsce nie będę wklejał i robił bałaganu
Jak się zabiorę za Nissana to na pewno coś tam powklejam, nie ukrywam ze wolnossak wyleci z pod maski, i standardowo wpadnie coś z rodziny bmw albo m60 (V8) bądź rzędowe 6 m50 z dołożonym turbo jak w moim (już byłym) e36
Kurcze gdyby ktoś miał dokładkę chociaż przód do z31 to by był sukces , aż się dziwię że nikt nie klepie laminatów? chyba sam coś ulepie , może dół podejdzie z supry mk3? Drugi problem, to rozstaw 4x114.3 (początek produkcji) też skromny wybór. Ale są dystanse zmieniające rozstaw itd, może zmiana piasty na 5x114 się okaże
Zostaw nissana nissanem Daj mu silnik uturbiony od nissana
Co do felg... To jest troszkę takich. Poszukaj użytkownika Fer, myślę, że może Ci pomóc z kołami i dokładkami szukając ich w kraju kwitnącej wiśni
Zakładaj temat nissana na Zaprezentuj Swoje Nismo
Co do felg... To jest troszkę takich. Poszukaj użytkownika Fer, myślę, że może Ci pomóc z kołami i dokładkami szukając ich w kraju kwitnącej wiśni
Zakładaj temat nissana na Zaprezentuj Swoje Nismo
Cześć Wam
Dobry wieczór,
Po kilkunastu latach za sprawą mojej córki i jej Micry K12 wróciłem na nissanowe łono.
Kiedyś, dawno temu, miałem frajdę ujeżdzając dwa Nissany Sunny Coupe B12.
Witajcie
Po kilkunastu latach za sprawą mojej córki i jej Micry K12 wróciłem na nissanowe łono.
Kiedyś, dawno temu, miałem frajdę ujeżdzając dwa Nissany Sunny Coupe B12.
Witajcie
Witam tu wszystkie nowe boty
Ostatnio zmieniony 2018-12-11, 11:26 przez jaca V6, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Klubem Nissana od 2004 roku - ( NKP - NZ )
Jaca V6 niestety w większości witasz tu boty rejestrujące się tylko, żeby spamować na Forum.
- BladeRunner
- wiem o czym pisze
Hejka,
Mam od niedawna "hamerkanckiego nysana" czyli Infa G35 Coupe 2004.
Mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce, szczególnie, że to "w sumie" 350Z
Mam od niedawna "hamerkanckiego nysana" czyli Infa G35 Coupe 2004.
Mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce, szczególnie, że to "w sumie" 350Z
Pozdrawiam, Marcin
Infinity "Laluś" G35 Coupe (Brembo, manual i szpera:) ) & dodatkowo Piaggio X-Evo 125
www.OKtany.pl
Infinity "Laluś" G35 Coupe (Brembo, manual i szpera:) ) & dodatkowo Piaggio X-Evo 125
www.OKtany.pl
także tego, trochę mnie tu nie było.
Salem alejkum
Sławek
Salem alejkum
Sławek
Witam szanowne grono, jestem tu nowy, jednak przeglądam forum od prawie dziesięciu lat
- od kilkunastu lat tylko "japończyki" w głowie, od bardzo dawna użytkuję Nissany, tak jakoś wyszło ...
pozdrawiam,
Maras
- od kilkunastu lat tylko "japończyki" w głowie, od bardzo dawna użytkuję Nissany, tak jakoś wyszło ...
pozdrawiam,
Maras
Witam serdecznie wszystkich
Jestem Jarek, znam się na motoryzacji, więc mam nadzieje, że uda mi się Wam pomóc w pewnych kwestiach oraz że dowiem sie czegoś od Was
Jestem Jarek, znam się na motoryzacji, więc mam nadzieje, że uda mi się Wam pomóc w pewnych kwestiach oraz że dowiem sie czegoś od Was
Wsumie to jeszcze się nie witalem
Siemanko
(Zielona primerka liftback p10)
Siemanko
(Zielona primerka liftback p10)
-
- nowy na forum
Heeeelooołł
Szanowny Prezesie, melduję się!
Kama w końcu się odnalzała... po tylu latach Teraz śmiało mogę powiedzieć "wszyscy mają konto, mam i JA!"
Szanowny Prezesie, melduję się!
Kama w końcu się odnalzała... po tylu latach Teraz śmiało mogę powiedzieć "wszyscy mają konto, mam i JA!"
Witamy serdecznie
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]